Recenzie. Ursulețul Winnie Puh. Căsuța din Strada Puh

Îmi doream mult o carte frumoasă și antrenantă pentru fetița mea și așa am ajuns să iau cartea Ursulețul Winnie Puh. Căsuța din strada Puh scrisă de A.A. Milne. Am fost plăcut surprinsă să văd cât de plăcută a fost chiar și pentru mine. Este o carte relaxantă în care descoperi că Winnie Puh nu este un ursuleț ca toți ursuleții. Eu sunt convinsă că oricine va citi această carte se va îndrăgosti de acest ursuleț și de acțiunea acestei cărți.

Ei bine, toți ursuleții noștri, adunați la un loc, nu face cât Ursulețul Winni Puh! Pentru că Winni nu este din pluș, ci din cuvinte, și asta îl face să rămână viu în mintea noastră, mai viu și decât ursuleții adevărați de la zoo. Înainte de a-i afla aventurile, trebuie să știți că îi place la nebunie mierea și că poate să rabde de foame cam o săptămână dacă, în loc să primească de mâncare, prietenii îi citesc o poveste frumoasă.

Aceasta este cea de-a doua carte de la Editura Arthur pe care o citesc. Încep să cred că majoritatea cărților frumoase le găsesc aici și voi analiza mai bine titlurile pe care le mai găsesc la ei. Eu am mai citit de la ei Dragonul tatălui meu și Crăciunozaurul care mi-a plăcut enorm de mult și pe care v-o recomand cu drag. Este o carte la fel de antrenantă și interesantă ca aceasta.

Ursulețul Winnie Puh. Căsuța din strada Puh

Ursulețul Winnie Puh este primul volum de povești ce urmărește aventurile ursulețului de pluș Winnie și a prietenilor săi, Purceluș, Aiurel, Tigrișor, Kanga, Ru și Christopher Robin. Deși sunt convinsă că sunteți familiarizați deja cu aventurile simpaticelor personaje datorită filmului produs de studiourile Walt Disney bazat pe întâmplările din cartea de față, acum aveți ocazia să fiți și mai aproape de aceste povești, pline de căldură și situații hazlii.

Partea amuzantă din această carte este atunci când numele personajelor sunt stâlcite pentru că aceștia nu prea știu să citească. Acest aspect duce la întâmplarea multor lucruri hazlii care fac deliciul cititorului. Evident că toate întâmplările se termină cu bine și asta face ca toate poveștile să fie plăcute și citite cu interes.

Ilustrațiile sunt foarte frumoase și potrivite fiecărei povești în parte pentru că sunt mai mult decât sugestive. În plus, ne putem distra citind câteva cântecele inventate de ursuleț care ne va aduce zâmbetul pe buze. Cartea trebuie citită pentru a fi înțeleasă și cred că tocmai simplitatea cu care este scrisă o face atât de interesantă.

Voi ați văzut desene cu Winnie Puh? Vă atrage această carte s-o cititiți împreună cu cei mici sau chiar pentru voi?

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.