Cum să ai o respirație proaspătă

Una dintre cele mai des întâlnite probleme este respirația urât mirositoare. Vreau ca acest articol să vină ca o soluție salvatoare și chiar îmi doresc să vă ajut cu câteva idei în cazul în care vreți o respirație mai fresh sau chiar o igienă dentară mult mai riguroasă.

Rezolvarea tuturor problemelor stomatologice

O vizită la stomatolog regulată este absolut necesară. Pe de-o parte previi și tratezi problemele cu care te confrunți. Pe de altă parte o respirație urât mirositoare ar putea fi și din cauza anumitor probleme dentare precum o carie. Tocmai din acest motiv este bine să mergem și să rezolvăm absolut orice problemă pentru că estetic este mult mai bine, masticația este mult mai bună și dacă amânăm, nu rezolvăm nimic.

Eu recunosc că vizitele la stomatolog sunt costisitoare. M-am lovit de problema asta vara trecută când am fost să-mi rezolv absolut toate problemele cu care mă confruntam. Totul a pornit de la un dinte rupt care nu mai avea nicio șansă și am zis că mai bine îl îmbrac cumva pentru că altfel riscam să-l pierd. Costurile au fost destul de mari, dar am făcut un efort ca să rezolv problema și de teama de a nu-mi pierde un dinte.

Apa de gură omoară bacteriile

Apa de gură este nelipsită din rutina mea de îngrijire orală. Îmi place mult apa de gură Listerine și este singura cu care eu mă împac bine. Eu prefer varianta Cool mint. Asta pentru că gustul puternic mentolat îmi lasă impresia că sloganul de pe etichetă cu „omoară 99% dintre bacterii” este chiar adevărat. Un căpăcel este suficient pentru o respirație proaspătă. Mirosul este cu adevărat plăcut și eu am făcut teste în acest sens cu iubitul meu, iar respirația este foarte fresh.

Listerine are o gamă complexă de produse și dacă nu vă place gustul puternic mentolat atunci puteți să încercați oricare alt sortiment. Eu am luat o variantă și pentru copii cu căpșuni și a avut un real succes. Pentru că fetița mea o folosește destul de des și eu chiar sunt mulțumită de asta.

Periaj regulat

Poate că acesta ar fi trebuit să-l menționez prima oară. Periajul este foarte, dar foarte important. Nu este o rușine dacă nu știți să executați un periaj corect pentru că acum sunt exemple și recomandări de tot felul. Indicat ar fi să ne spălăm pe dinți măcar dimineața și seara, iar eu țin cont de regula asta.

Ața dentară – ultima descoperire

Vreau să menționez din start că ultima descoperire ar fi periuțele interdentare doar că pentru mine ața dentară este mai eficientă. Prefer să folosesc ața dentară pentru că mi se pare că ajută foarte mult în completarea igienei dentare. Eu am descoperit apa dentară Curaprox pe Notino și se pare că am făcut o alegere bună. Aceasta are rolul de a curăța zonele în care periuța de dinți nu ajunge. Vă asigur că îndepărtează cu ușurință resturile alimentare cu ușurință. Poate fi purtată chiar și în poșetă și folosită după ce iei masa în oraș. Este extrem de utilă și o recomand.

Care este rutina voastră de îngrijire orală? Ce produse folosiți?

You may also like

14 comentarii

  1. Si noi folosim diverse game de la Listerine si chiar improspateaza bine respiratia. Desigur ca extrem de important este periajul si o igiena dentara corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.