Amenajări moderne la prețuri de Black Friday

În urmă cu o lună și jumătate am decis să fac ceva schimbări în casă. Aparent nimic complicat, deși planurile erau mari. În viziunea mea totul era planificat și stabilit în așa fel încât totul să se desfășoare după un plan bine pus la punct. Planul era să modific și și reamenajez sufrageria pentru că nu mai făcusem schimbări în camera asta de foarte mult timp. Pereții trebuiau rași până la cărămidă, gletuit și văruit, apoi vroiam să schimb parchetul, un tavan extensibil, să schimb mobila și o canapea. Mmmm nimica toată sau cel puțin așa am gândit-o eu.

Cum a decurs totul și cum au fost noile achiziții

Persoana cu care eu am ales să lucrez la curățenie era serioasă și am avut încredere în ea. Cu toată bunăvoința ei, rasul sufrageriei a durat o săptămână. Știu, este mult, dar vă asigur că 8 ore a muncit și nu a tras deloc de timp. Încă o săptămână a durat până a terminat și cu varul. Următorul pas a fost să mă ocup de restul lucrurilor de care aveam nevoie pentru a putea aranja sufrageria și am zis să le iau în ordine.

Tavanul extensibil a fost al doilea lucru pe care l-am făcut după ce am terminat de dat cu var. În felul ăsta tavanul lucios și perfect drept arată senzațional. Imediat după asta am început să caut parchet și după ce am achiziționat parchetul mi-am dat și comandă de mobilă, canapea, să-mi montez corniza, etc. Asta am și făcut doar că alegerea parchetului chiar mi-a dat mari bătăi de cap.

Alegerea parchetului

Să aleg parchet de 8, poate că ar fi mai bun de 10 mm. Varianta cea mai ieftină este exclusă din start, dar oare cât de scump să fie ca el să fie bun. Parchet dublu si triplu stratificat era următoarea întrebare pe care mi-o puneam. Ca să nu mai zic că toate aceste nelămuriri ale mele erau în strânsă legătură cu alegerea nuanței potrivite. Mă gândeam dacă alegerea mea se potrivește cromatic cu toate achizițiile pe care eu le făcusem deja.

Black Friday la Valprestparchet.ro este noutatea de care vreau să vă povestesc. Îmi pare sincer rău că nu am fost inspirată să mai aștept un pic ca să mă pot bucura și eu de reduceri la parchet. Dacă intenționați să faceți schimbări prin casă și parchetul vă încurcă … atunci puteți să-l achiziționați acum la reduceri. Eu am ales un parchet într-o nuanță de bej/gri și asta pentru că vroiam să se asorteze într-un fel cu canapeaua, dar și cu unul dintre pereți pe care-i făcusem gri.

Unul dintre marile avantaje a comenzii online este simplul fapt că nu mai este nevoie să cari parchetul. Acesta este livrat la ușă. Consider un plus acest aspect. Eu l-am cărat împreună cu soțul și vă asigur că am făcut suficiente drumuri și chiar a fost greu, iar eu nu am avut parchet decât pentru o cameră.

Cum vi se pare ideea de a achiziționa online parchet? Vă surâd ofertele de Black Friday?

You may also like

13 comentarii

  1. Și noi l-am luat tot online… Anul acesta nu vom face nici o achiziție de blackfriday… Sa ne arăți cum a ieșit camera

    1. Cu siguranță Black Friday e cea mai bună perioadă pentru achiziții,chiar vreau, la anul să fac una, alta pe acasă, printre care și parchet, deci voi profita de reduceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.