Cum alegem cel mai potrivit cărucior pentru copilul nostru

În momentul în care vine pe lume copilul nu știm ce să cumpărăm mai bun pentru copilul nostru. Norocul nostru este că în prezent găsim pe piață cam tot ceea ce am putea avea nevoie pentru a ne ușura munca. Fie că vombim de jucării, de produse care să-i distragă pe cei mici pentru a uita de plâns sau chiar de a le oferi cea mai mare siguranță  și confort când ieșim la plimbare. Căruțul este foarte util în primii ani de viață și responsabil cu confortul celui mic. Acesta poate fi folosit în primii 2-3 ani din viață și pentru asta avem nevoie de a face o investiție inteligentă încă de la început pentru a nu mai fi nevoite să cheltuim alți bani pe produse similare.

Alege carucioare copii 3 in 1

Proaspetele mămici sunt interesate de cel mai eficient căruț care să fie confortabil pentru copil și bun pentru ele. Pe piață sunt extrem de multe modele care pot oferi cam aceleași servicii la prețuri diferite. Copilul are nevoie de confort. Este principalul lucru pe care-l caută atunci când este așezat într-un landou. Silențiozitatea roților în momentul deplasării și, de preferat, roțile din față ale cărușului să fie pivotante pentru o manevrare mai ușoară. Mama are nevoie să fie un căruț ușor pentru a putea ieși la plimbare singură cu copilul fără ajutor suplimentar. Din experiența mea vă spun că am văzut nenumărate cazuri în care preferau să renunțe la căruț pentru că nu se descurcau cu copilul și cu căruțul.

Varianta carucioare copii 3 in 1 este de preferat pentru că în primele 6 luni avem obligatoriu nevoie de landou. Bebelușul nu știe să stea în șezut și nu este bine să-l forțăm. Este trebuie să stea culcat și landoul este perfect. În această variantă regăsim și scoica pentru mașină. În momentul în care vrem să mergem un mașina avem obligatoriu nevoie de o scoică. Aceasta se prinde ușor de sistemul de prindere al centurii, copilul are o poziție perfectă și poate fi scos cu totul din mașină în cazul în care adoarme pentru că scoica este prevăzută cu mâner de transport.

Varianta sport a copilului poate fi folosită de la 6 luni până când copilul acceptă să stea în căruț. În cazul meu pot să spun că și la 2 ani și jumătate o mai păcăleam să stea în el. Îmi era de mare ajutor pentru că nu eram nevoită să fug efectiv după copil. El stătea cuminte în căruț cât eram la cumpărături sau când aveam nevoie să ajung undeva. Mie modelul de carucior 1 in 1 Navarra maro Kidscare mi-a plăcut tare mult și poate fi unul dintre cele mai bune exemple.

Prețul nu este cel mai bun criteriu

În ziua de astăzi ne uităm la preț și facem comparații. Doar că în acest caz ar fi bine să nu alegem drept criteriu drept unul principal. Întâi ne gândim la copil, la cât de util ne este acel căruț, cât de confortabil este, să aibă acel design pe care orice mămică și-l dorește și prețul să fie ultimul pe listă. Nici măcar brandul nu cred că este important acum. De cele mai multe ori plătim numele brandului care nu reflectă calitatea. Am avut câteva experiențe de acest gen și de aia vă spun că ar fi indicat să nu mergeți direct către brandurile consacrate și să aveți în vedere și alte oferte precum sunt cele de la Kidscare.ro.

You may also like

14 comentarii

  1. Multumim pentru sfaturi foarte utile! Mie mi a fost de mare ajutor si imi este carutul pentru copii 3in1 l am primit cadou de la o prietenă!

  2. Pentru nepoata noastra parintii ei eu au cumparat tot carucior 3 in 1 si cred ca a fost o alegere buna. Au folosit lando-ul pentru primele luni, apoi au trecut la varianta sport. Si scoica a fost folosita cateva luni bune. Acum avem aproape 2 anisori si nu mai folosim carucior.

  3. Grea alegerea..avand in vedere ca oferta e vasta. Noi am luat un carut nici prea ieftin, nici prea scump, dar am cautat ceva care sa fie usor de transportat, sa fie usor de manevrat si fetita sa se simta bine in el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.