4 produse utile pentru copii pentru o igienă completă

Copiii sunt foarte diferiți și este posibil ca ceea ce vă recomand eu să nu fie bun și pentru copilul vostru. Cu toate astea, am folosit aceste produse de atât de multe ori încât înclin să cred că sunt bune pentru o categorie mai mare de persoane și că le puteți da o șansă dacă sunteți în căutarea unui produs bun inclus în categoria aleasă de mine. Vreau să vă arăt 3 produse pe care eu le folosesc pentru fetița mea cea mare și care pot fi găsite în categoria mama și copilul.

Periuța de dinți electrică

Cristina a început să folosească periuță de dinți electrică o dată cu împlinirea vârstei de 3 ani. Am urmărit indicațiile pentru fiecare periuță în parte așa că vă recomand ca în momentul în care vreți să folosiți o periuță pentru copii să verificați detaliile referitoare la vârsta recomandată. Când era mică, Cristina era mult mai grijulie și se spăla mult mai des pe dinți. Acum trebuie să-i reamintesc de fiecare dată și s-o trag de mânecă. Poate că n-aș fi fost atât de strictă dacă nu avea carii.

Acum are 7 ani jumătate și doar 2 carii. Consider că stă foarte bine și și-a îngrijit suficient de bine dințișorii. Nu cred că sunt copii fără carii așa că mă resemnez cu acest aspect. I-am tot luat periuță electrică cu Elsa, Periuță cu Barbie …. doar doar o atrage și se spală pe dinți cu mai mult drag. De Crăciun am luat de pe Notino Sonic Electric periuța de dinți pentru copii cu Bluetooth și asta pentru că se asocia cu o aplicație pe telefon. În plus, de fiecare dată când de spală pe dinți primești un cadou și asta o încântă. În plus, îi arată și cât timp durează periajul, dar și cum să se spele corect pe dinți ceea ce consider că este un mare plus. Până acum recunosc că este eficientă și sper s-o folosească cât mai mult timp de acum înainte.

Tablete efervescente

A fost o perioadă în care mă rugam de copil să facă duș și nu vroia. Nu înțeleg motivul și evident că nici explicația Cristinei nu era una pe care s-o iau de buna. Cert este că singura găselniță a fost să-i dau câte o bilă efervescentă sau ceva de genul. Plăcerea ei pentru genul ăsta de produse pe care să le folosească la baie s-a păstrat și acum. Eu m-am bucurat maxim când am găsit aceste tablete colorate efervescente pentru baie de la EP Line. Eu v-am mai menționat acest produs și în articolele trecute ca fiind unele de vis. Punga are tablete efervescente care vin în 3 culori și dacă faceți combinații de culori este ca la pictură, obțineți cu totul altă culoare. Pe ambalaj este explicat exact ce culoare iese din roșu cu albastru, de exemplu. În plus, aceste culori sunt foarte puternice și apa din cadă își schimbă culoarea și copiii sunt fascinați. Îmi este greu să cred că nu o să vă placă acest aspect. Iar dacă aveți copiii îi veți cuceri cu siguranță. Punguța are în jur de 12 tablete și le găsiți doar pe Notino. Prețul este unul foarte bun așa că faceți o afacere tare bună cu ele.

Eu am uitat ce am cumpărat prima dată și a doua oară am comandat capsule spumante de baie EP LINE. Ele funcționează la fel ca tabletele cu mențiunea că acestea sunt niște biluțe micuțe, colorate care se dizolvă treptat fără a borborosi cum o fac tabletele. Dacă mă întrebați pe mine, eu prefer tabletele, dar asta ține strict de preferințe.

Șampon fetițe

Cristina are un păr extrem de bogat, sănătos și drept. Consider că lungimea este puțin cam mare și mă gândesc serios s-o mai tund un pic. Trecând peste aceste detalii, vreau să vă spun ce folosesc eu pentru ea și cum Bübchen șamponul și balsam 2 in 1 m-a cucerit. În primul rând miroase foarte frumos a căpșuni și mirosul acestuia persistă foarte bine în păr chiar și a doua zi. Îi descâlcește frumos părul deși eu îi aplic suplimentar o mască pentru păr care mă ajută să-i descurc părul. Marea mea problemă este pieptănatul pentru că dacă o trag câtuși de puțin de păr deja ia foc. În felul ăsta părul este ușor de pieptănat, curat, hidratat și miroase bine de tot.

Dacă nu l-ați încercat până acum o puteți face. Cu atât mai mult dacă aveți fetițe pentru că sunt convinsă că le veți cuceri în felul ăsta. Recomandarea mea nu se aplică în cazul în care aveți băieți. Din păcate eu am două fetițe și caut produse cât mai prietenoase atât pentru mine, cât și pentru ele astfel încât să-mi fac viața mai ușoară.

Ulei de duș Bioderma

Am vrut să finalizez articolul și am constatat că pentru o îngrijire completă este nevoie și de un gel de duș. Eu acum folosesc uleiul de duș de la Bioderma pe care-l ador. Are o consistență uleioasă, dar o dată ce atinge pielea curăță blând pielea și nu lasă nicio peliculă grasă. Este foarte bun pentru persoanele care au probleme cu dermatita atopică, dar poate fi folosit cu brio de orice altă persoană. Este foarte eficient și spornic așa că-l puteți avea în vedere dacă vreți ceva bun pentru copilul vostru

Dacă ați folosit vreunul din aceste produse aștept cu nerăbdare părerile voastre! Voi ce produse bune folosiți pentru copiii voștri? Aștept cu drag și recomandările voastre!

You may also like

16 comentarii

  1. Nu am folosit nimic din aceste produse ,dar acele tablete efervescente chiar o să le caut și eu pe Notino .Mulțumim pentru recomandări draga mea !

    1. Uleiul de duș de la Bioderma l-am incercat și noi și ne-am plăcut tare mult. Periuta de dinți electrica folosim de câțiva ani însă nu modelul din imagine.Ce ma încântă cel mai mult sunt acele tablete efervescente

  2. Bile am gasit si eu dar sunt foarte mari , o punga are 3 bile si sunt mari, tin minte de tabletele efervescente pe viitor, economisesc mai mult si cum ai zis ca se pot si combina culorile e mai fain .

  3. Uleiul de duș de la bioderma l-am încercat… Super bun… Ma gândesc serios sa ii iau și eu o periuță electrica piticului… Poate insista mai mult la periaj…

  4. Recomandări bune, toate cele 4 produse sunt absolut obligatorii în trusa de îngrijire a copiilor. Poat că periuța electrică nu este chiar pentru orice vârstă, dar oricum merită luată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.