Un strop de frumusețe cu Golden Rose

Produsele Golden Rose au suferit câteva transformări în ultimii ani. Arată mult mai bine, sunt mult mai calitative și au o gamă foarte diversificiată de produse. Chiar aș putea să spun că au o gamă completă de produse pentru că am primit un catalog de la ei care este destul de gros și este plin de produse. Nici măcar nu știam că pe site-ul lor pot găsi până și pensule de machiaj. Eu am primit o punguță frumoasă și elegantă cu 3 produse nou nouțe.

Nu am cum să nu pun preț pe designul ambalajului și pe calitatea produselor primite. Produsele le-am primit într-un punguță de cadouri neagră cu logo-ul brandului. În punguță am găsit catalogul de care vă povesteam mai devreme cu toate produsele lor din portofoliu și o agendă cu spirală care are aceeași copertă cu catalogul. Ambele mi-au plăcut mult și m-am bucurat tare mult de agendă care seamănă mult cu un caiet. Are doar linii trasate în interior, dar este perfect pentru ce am eu nevoie.

Cosmetice primite de la Golden Rose

Toate femeile iubesc roșul. Unele îl poartă mai des sau mai rar, dar fiecare are în trusa ei de cosmetice cel puțin un produs roșu. Eu apelez ocazional și recunosc că-mi place. Mi se pare că mă pune mai bine în evidență așa că pentru mine roșu este perfect. Eu am o problemă cu nude-ul. Nu port foarte des nude pentru că am impresia că nu-mi scoate în evidență buzele.

Rujul lichid roșiu Longstay are o textură cremoasă și un finish mat. Se întinde foarte frumos pe buze și rezistă po perioadă destul de lungă. Culoarea este de un roșu aprins, dar faptul că este un ruj mat am impresia că nu este un ruj atât de puternic. Este un ruj perfect pentru femeile cu o personalitate mai puternică care sunt ușor mai îndrăznețe.

Ocazional mai apelez și la acest luciu pentru că îmi este milă de el să-l las să se usuce. Este o culoare delicată care nu iese prea mult în evidență. Este perfect pentru servici sau pentru un look mai cuminte. Eu îl folosesc atunci când îmi accentuez mai tare machiajul ochilor pentru a nu-mi scoate și buzele în evidență.

Ojele de la Golden Rose sunt cunoscute pentru calitatea lor și finish-ul lor lucios. Îmi place că rezistă aproape o săptămână pe unghii și că are un luciu deosebit. Am să mai încerc și alte nuanțe de la ei pentru că mi s-a părut chiar drăîguță. Periuță este perfectă pentru a distribui ușor și rapid oja pe unghie.

Voi folosiți produse Goloden Rose? Aveți vreun produs preferat de la ei?

You may also like

11 comentarii

  1. cum rujuri nu prea folosesc, eu sunt tare curioasa cum arata oja pe unghiute si cat rezista. Cred ca ai vazut ca in ultima vreme am luat-o razna cu unghiile si imi cumpar mai multe produse decat pot folosi. De la golden rose chiar nu am lacuri de unghii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.