Pădurea fermecată de Enid Blyton(recenzie)

Pădurea fermecată mi-a întrecut toate așteptările. Poate că ar fi trebuit să las această propoziție pentru final, dar nu m-am putut abține. Mi-a fost recomandată și recunosc că am citit-o cu cea mai mare plăcere. Mi-am împărțit orele de lectură împreună cu Cristina pentru a o antrena și pe ea în arta cititului.

Eu am cumpărat cartea de pe Libris. Aceasta ediție este cartonată și are 290 pagini. Un alt aspect pe care l-am urmărit este faptul că este de la editura Arthur. Este a patra carte citită de la această editură și se pare că au cărți foarte tentante pentru copii. Pe mine m-a fascinat de-a dreptul, dar am văzut-o interesată chiar și pe Cristina. Inițial a fost puțin descurajată de faptul că nu erau prea multe poze, dar povestea în sine a fost superbă.

Recenzia cărții Pădurea fermecatăEnid Blyton

Toată familia se mută la țară pentru că tatăl și-a găsit un job în zonă. Cei trei copii: Beth, Joe și Frannie descoperă lângă casa lor Pădurea fermecată. Prima lor vizită în pădure a fost ciudată, dar cei trei copii s-au bucurat la vederea creaturilor magice care existau în ea. În Copacul Depărtărilor, cel mai mare și impunător copac din pădure, copiii au făcut cunoștință cu Barbă-Lungă, doamna Spălăceală, Moș Cratiță, Lună-Plină și zâna Mătăsuța.

Copiii au tot felul de întâmplări amuzante și pline de mister. Eu am fi citit-o mult mai repede pentru că eram foarte curioasă de toate detaliile cu care mă încânta fiecare capitol în parte. Ideea era ca și Cristina să fie atentă așa că citeam suficient de mult încât s-o simt și pe ea că este în poveste.

Cu cât pătrundeam mai adânc în acțiunea cărți cu atât îmi dădeam seama de o lume construită impecabil, de o performanță uluitoare a scriitorilor care nu i-am citit niciodată și mai ales de tentația de a citi în contiunuu și de a afla ce se întâmplă cu personajele.

Voi ce mai citiți?

You may also like

14 comentarii

    1. O carte super faină din tot ce ai zis despre ea,cu siguranță o voi comanda și eu .Mulțumim pentru recomandare ,draga mea !

  1. Foarte captivantă cartea… Noi avem foarte multe cărți de povesti… Îl pun pe el să-mi citească …2,3 pe săptămână

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.