5 articole vestimentare de nelipsit din garderoba masculină

Bărbații au la dispoziție foarte multe articole și accesorii care să îi pună în valoare. Un sacou le poate oferi un aer superior, iar un ceas poate accesoriza ținuta și poate aduce un plus de eleganță. Sunt câteva articole pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderoba masculină.

1. Sacoul simbol al eleganței

Sacoul este o haină adorată de bărbați. Importanța sacoului în dressingul unui bărbat poate avea valori diferite de la o persoană la alta. Pentru anumiți bărbați sacoul  poate reprezenta parte a uniformei zilnice de lucru. Alții văd sacoul ca pe un accesoriu original care definește o ținută. Un sacou elegant este de nelipsit de la anumite evenimente formale și ceremonioase.
Acest articol vestimentar vă poate oferi încredere și siguranță. Poate face diferența dintre un bărbat și un băiat. Acest articol poate fi purtat așa cum dorește fiecare. Poate fi integrat unei ținute complet formale combinat cu o pereche de pantalonii clasici. Și în club sacoul poate fi o piesă de rezistență pe care o puteți purta cu jeanșii. Sacoul este acel articol pe care îl puteți purta oricând și oriunde, așa cum simțiți.

2. Ceasul – accesoriul util și modern

Bărbaților le place să fie cât mai eleganți și sofisticați. Tipul masculin este dornic să impresioneze, de aceea recurg la cele mai deosebite ținute și folosesc cele mai inedite accesorii. Ceasul este accesoriul modern, util și inedit preferat de bărbați. El ajută la identificarea personalității bărbatului care îl poartă. Există foarte multe modele de ceasuri online ieftine pentru bărbați. Acest accesoriu poate fi combinat după doleanțele utilizatorilor.
Ceasul pare a fi cea mai bună idee de cadou. Pentru a fi sigură că alegerea făcută este potrivită, aleg un brand cunoscut precum acestea. Brandul Michael Kors este recunoscut pentru accesoriile deosebite pe care le oferă clienților. Un astfel de ceas Michael Kors poate fi achiziționat online la un preț foarte bun în perioada reducerilor. Bărbații care iubesc stilul rafinat vor adora să poarte un ceas care să le pună în valoare ținuta și personalitatea.

3. Jeanșii – acel articol de purtat oriunde și oricând

Blugii sunt o piesă admirată atât de bărbați, cât și de femei, pe care bărbații aleg să o poarte la muncă sau în oraș. Sunt atât de versatili încât se potrivesc perfect în combinație cu un sacou și o cămașă casual/elegantă, dar la fel de bine merg și la o ținută sport.

4. Cămașa – articolul vital al garderobei masculine

Cămașa este foarte importantă pentru bărbați, ea are un rol social egalizator. Aceasta poate fi purtată atât ziua cât și seara și se dovedește a fi potrivită la orice eveniment. Pentru un plus de eleganță este recomandat să folosiți cămășile cu mânecă lungă. Când vrem să optăm pentru un office outfit se poartă și un sacou peste cămașă. foarte rar se prezintă un bărbat pur și simplu doar în cămașă. Când vrem un casual outfit, cămașa poate fi purtată cu mânecile suflecate și cu un ceas din acesta poate crea un outfit foarte masculin.

5. Pantofii – cheia succesului

Pantofii sunt cartea de vizită a oricărei persoane. O piesă vestimentară foarte importantă, pantofii sunt nelipsiți din garderoba masculină. Când ne referim la pantofii bărbătești ne raportăm la o ținută elegantă, casual sau office. Pantofii pot fi integrați chiar și unei ținute destinate unui cocktail sau pentru o seară în club. Pantofii de bună calitate trebuie să fie comozi și eleganți în același timp. Fără a ține cont de stilul vestimentar abordat, pantofii sunt acel articol care creează o bună impresie despre purtător și stârnesc admirație.

You may also like

16 comentarii

  1. Sunt perfect de acord cu tine! Orice barbat care se respecta trebuie sa le aiba! Daca sunt si de calitate, vom accepta ca e stilat de la prima vedere!

  2. Sotul se regaseste perfect in tiparele standard, preferata o hainele elegante si accesorii de calitate superioara.

  3. Desi in aparenta moda masculina, pare mai restransa, nu este deloc asa. Am constatat cu placere ca si barbatii au devenit din ce in ce mai preocupati de moda, si gama este foarte larga privind obiectele vestimentare sau accesoriile

  4. ador moda asta a camasilor cu manecile suflecate. Mi se pare mult mai masculina si mai sexy decat niste camasi perfect inchise cu butoni de fite. Bine, ceasul contribuie si el la o imagine fatala 😀

  5. Camasa si ceasurile – moartea mea! Le ador, atat pe femei, cat si pe barbati. Nu stiu cum, insa ele mereu dau o nota de eleganta si pot transforma orice persoana, dezvaluindu-le acea parte cumva misterioasa 🙂

  6. Sotul este adeptul ceasurilor. Cei drept, a dat pe un ceas cat nu as cheltui eu in 10 ani pe încălțăminte. Lucrurile de calitate se vad.

  7. Ai mare dreptate! Toate aceste lucruri nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat! <3

  8. Totusi mie barbatii imbracati in jeansi si sacou, nu-mi plac. Ori e costum la patru ace, ori nu e… sunt si unii carora le sta bine combinatia asta, acei putini, care sunt asa de aratosi ca nu mai conteaza cum se imbraca. Ălora le sta bine si numai in papion, ca sa zic asa… 😉

  9. cum zice Oana, mai sus. Arata super naspa un barbat imbract in jeansi si sacou :P. Sunt o gramada de panataloni misto de mers la birou cu ei. anyway, cea mai potrivita tinuta pt un barbat, in my opinion, este smart casual (fara jeansi!!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.