Modele de genți în vogă în 2022

Geanta este unul din accesoriile nelipsite atunci când ies din casă. De cele mai multe ori apelez la un model de geantă tip poștaș, rucsac sau chiar o geantă mică și cochetă. Mă atrag ca un magnet gențile care au modele diferite față de ceea ce știu în mod normal. Plănuiesc să-mi organizez bagajul de vacanță și mi-aș dori ceva schimbări în garderoba mea și când spun asta mă refer și la achiziția unor genți ușor atipice.

Geanta perfectă pentru vara aceasta

Îmi aduc aminte că acum ceva ani purtam doar genți albastre. Eu sunt genul de persoană care se simte extrem de confortabil într-o pereche de jeans. Tocmai din acest motiv acest model de geantă pare a fi perfect pentru că merge de minune într-o ținută casual sau chiar casual-elegantă. Eu o văd purtată cu o pereche de pantaloni de stofă sau chiar jeanși și o cămașă albă. Mi se pare o combinație lejeră și potrivită pentru o zi la muncă, o întâlnire cu prietenele sau chiar o scurtă plimbare.

Eu am găsit acest model pe Romytisa.com. Toate gențile lor sunt din piele și de foarte bună calitate. Am primit o geantă cadou și ulterior am aflat că este de aici. Trebuie să recunosc că se văd cusăturile perfecte, materialul de calitate, dar și detaliile sunt de vis.

Geantă cu flori

Vara se poartă imprimeurile cu flori așa că și gențile sunt foarte frumoase. Merg combinate perfect cu o ținută care vine într-o singură culoare. Îmi place mult modelul și consider că are dimensiunea perfectă. Geanta are un singur compartiment, dar pare suficient de încăpătoare încât să iei cu tine strictul necesar. Eu am găsit-o în categoria baguette bag și tot aici am văzut multe alte modele interesante.

Geantă de plajă

Gențile de plajă sunt în topul căutărilor în acest moment. Eu chiar am nevoie de o astfel de geantă. ca să nu mai zic că este potrivită inclusiv seara la o plimbare pe faleză sau pe malul mării. O văd asortată împreună cu o rochie vaporoasă să de vară. Geanta are un săculeț negru pe interior care este detașabil. Se poate purta în funcție de preferințe. Singurul inconvenient în momentul în care scoți săculețul ar fi că toată lumea poate vedea ceea ce ai în geantă. Pe de altă parte, în momentul în care nu ai săculeț cred că încap mult mai multe lucruri. Cert este că acest model este unul superb și nu ar strica să-l aveți.

Vă plac gențile alese de mine? Ce fel de genți preferați?

You may also like

17 comentarii

    1. Prima si a doua imi plac foarte mult , ultima asa si asa, nu m as vedea purtand o, cred ca mi ar placea vazuta la cineva.

  1. Wow chiar sunt foarte frumoase ,mie imi plac mult de tot gențile ,dacă de la produse de make-up mă mai abțin ,de la genți nu pot ,trebuie să-mi cumpăr si eu ceva nou ! Mulțumim pentru recomandări !

  2. Sunt foarte frumoase modelele alese de tine însă prefer o geanta maaarree întrucît îmi place sa am de toate la mine

  3. Ador gențile! Îmi cumpăr sau cel puțin îmi doresc atunci când nu reușesc, genți pentru toate anotimpurile, pentru evenimente, pentru diverse momente ale zilei, pentru vacanțe etc.
    Modelele prezentate sunt tare șic! Bineînțeles că am ochit câteva. 🙂

  4. Eu sunt pe principiul: nu urmez trendurile, eu le stabilesc :)) Lăsând gluma la o parte, am și eu câteva genți pentru plaja, dar cred ca le voi folosi doar la piscina vara asta.

  5. Ce modele superbe!! Am o geanta cu model floral, o sa o scot la plimbare. Alba mi-am luat… as mai vrea una din paie sau model cu lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.