Ține transpirația sub control cu Perspirex

Transpirația a început să-mi dea mari bătăi de cap încă de acum câțiva ani. Știu că este normal să transpiri doar că la mine totul se întâmpla într-un mod exagerat. În momentul în care aveam anumite emoții, când îmi era cald sau frig, transpiram atât de tare încât bluza era udă în dreptul subrațului și încercam mereu să maschez aceasta mică problemă.

Problema mea era transpirația abundentă

Încercam să maschez această problemă și purtam mai mult haine deschise pentru a nu se vedea transpirația. Am încercat fel de fel de produse doar că cele drug store fac cam același lucru. Eu nu știam atunci că am nevoie de un produs special cum ar fi Perspirex.

Eram într-un grup de mămici și la o postare referitoare la recomandări de produse eficiente am văzut acest Perspirex și modul acestuia de folosire. Se preciza și faptul că tipa suferea de o transpirație abundentă și îl folosește mai mult în sezonul cald.

Nici o clipă nu m-am gândit că problema aceasta are nevoie de un produs special. După ce am citit recomandarea mi-am cumpărat și eu un Perspirex. Modul de utilizare este al unui roll-on obișnuit.

Perspirex oferă soluții pentru persoanele cu transpirație abundentă

Mod de aplicare Perspirex

1. Aplicați pe piele uscată și nelezată
Este foarte important ca pielea să fie complet uscată și nelezată înainte de aplicare.

2. Aplicați seara
Aplicați Perspirex seara înainte de a merge la culcare, deoarece glandele sudoripare sunt mai puțin active pe timp de noapte. Când începeți, utilizați Perspirex în fiecare seară până când veți obține efectul dorit – de obicei în decurs de o săptămână. Permiteți Perspirex să se usuce complet după aplicare.

3. Spălați dimineața
Spălați dimineața cu săpun și apă. Nu reaplicați deoarece efectul va dura chiar și după duș. Dacă doriți, puteți aplica deodorant obişnuit sau parfum. Acest lucru nu va afecta eficacitatea.

Eu l-am încercat pe mine pentru că mă încadrez perfect în grupul persoanelor pentru care a fost creat. Chiar este eficient și vreau să vă zic că se vede diferența atunci când îl folosesc. Acest roll-on are o cantitate relativ micuță, de doar 20 ml, și îl folosesc de ceva timp și n-am reușit nsă-l consum încă.

Alege produsul potrivit de care ai nevoie

Perspirex a creat o gamă complexă pentru fiecare persoană în parte, în funcție de gravitatea problemei. Perspirex Original este potrivit pentru toată lumea fie că este o problemă mai accentuată sau au probleme minore. Acesta controlează transpirația și mirosul neplăcut, fiind eficient timp de 3-5 zile. Diferența dintre acesta și Perspirex Comfort este că cel de-al doilea oferă protecție pentru 3-5 zile.

Perspirex Strong este pentru persoanele care au probleme severe cu transpirația și oferă protecție timp de maxim 5 zile. Are o protecție superioară și o eficiență dovedită.

Tu cum faci față transpirației? Ai folosit Perspirex până acum?

You may also like

7 comentarii

  1. eu recunosc ca inca nu am incercat Perspirex, desi suna tentanta promisiunea de ne proteja de mirosul neplacut al transpiratiei. Cred ca de vina sunt pretul si lipsa unor informatii privind ingredientele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.