Serul ANEW Renewal Power Serum – păreri la scurt timp de la folosire

Avon este unul din brandurile care are cosmetice accesibile. Îmi aduc aminte de produsele lor încă din liceu și chiar am cochetat și eu cu ideea de a fi reprezentant. Ca idee, este un început bun pentru o fată care nu a apucat încă să se angajeze. Am încercat tot felul de produse de-a lungul și am descoperit și unele parfumuri extrem de eficiente. Îmi aduc aminte și de gelurile de duș care aveau un raport calitate/preț excelent.

Primul produs Anew încercat

Anew este una din gamele special destinate persoanelor care au ceva mai multă grijă de tenul lor. Aș putea să spun că sunt destinate persoanelor 30+. Cred că ăsta este și unul dintre motivele pentru care am ignorat până-n prezent toate produsele de acest gen. Chiar îmi amintesc că persoanele care au încercat cremele sau serumurile de la Anew aveau numai cuvinte de laudă la adresa acestor produse.

Întâmplarea a făcut ca eu să fiu selectată în cadrul programului de testare Buzzstore să încerc Serul cu protinol de la Anew. Am citit despre el și am fost plăcut impresionată de ceea ce promitea să facă și cred că asta m-a convins să-l încerc.

Serul este recomandat pentru toate tipurile de piele, ten sau vârstă. Tehnologia premiată cu protinol ajută la stimularea a 2 tipuri de colagen din piele și niacinamide care ajută la regenerarea celulară. În plus, acesta poate fi aplicat atât dimineața, cât și seara înaintea cremei de față. Vreau să enumăr și câteva din aspectele pe care acest ser pune accent pentru ca pielea să arate frumos și mult mai întinerită:
🔘 riduri reduse
🔘 fermitate îmbunătățită
🔘 netezirea restaurată
🔘 strălucire radianta restabilita
🔘 porii minimizați
🔘 elasticitate îmbunătățită

Părerea mea la aproape două săptămâni de la folosirea Serului ANEW

Acest ser are o textură de cremă care o dată aplicată pe ten devină extrem de lejeră. Se simte ca și cum te-ai fi dat cu apă termală pe față. Textura sa este lejeră și se simte tare plăcut pe ten. Îmi place și faptul că nu-mi rămâne pielea lipicioasă după aplicarea acestuia. Pielea mea arată mai bine de când îl folosesc. Chiar mi se pare că pielea este mai hidratată și mai luminoasă. Chiar am văzut îmbunătățiri și în privința porilor care sunt vizibil minimizați. Mi-aș dori să văd diferențe și în privința ridurilor, dar știu că acest lucru se vede în timp și după folosiri îndelungate a produsului.

Cum poți face o comandă pe Avon?

Comenzile după broșura Avon pot părea greoaie pentru că este posibil să nu ai contact cu niciun reprezentant. Cel puțin eu de acest aspect m-am lovit atunci cnd am găsit un produs tentant sau un produs pe care mi-l doream în mod expres. Acum se poate plasa pur și simplu o comandă ca persoană fizică fără să implice altceva din partea voastră. Puteți comanda pur și simplu de pe site și produsele să ajungă prin curier sau la easybox. Intrați pur și simplu pe www.avon.ro, analizați ofertele în liniște și adăugați în coș acele produse care vă tentează.

Voi folosiți produse Anew? Ați încercat acest ser? Care este părerea voastră referitor la acest produs?

You may also like

19 comentarii

    1. Acest ser nu l-am incercat ,dar am folosit foarte multe produse de la Avon si produse Anew .Imi plac produsele lor .Să-l folosești cu plăcere ,draga mea !

  1. Îmi plac tare mult serumurile! Cum pun ochii pe unul, cum vreau să-l încerc.
    Pe acesta l-am pus pe lista de urgențe imediat ce l-am văzut.
    Acum însă am și mai mute motive să-l iau: le-am aflat din articolul tău.

  2. I’m not really sure what a skin serum is, but I’m assuming it’s something you put on your skin to make it better. I don’t need that. My skin is perfect 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.