Produse consumate în mai – iunie 2020 + o recomandare

M-am tot ținut să fac acest articol lunar indiferent de câte produse se adună. Inevitabil adun câteva produse așa că aș fi avut ce să vă povestesc și luna trecută. Din nefericire am stat destul de prost cu timpul și când spun asta mă refer la poze. Îmi este destul de greu să adun produsele și să le pozez pentru că recomandările le fac destul de repede.

Având în vedere că sunt produse adunate în 2 luni, nu pot să spun că sunt foarte multe. Vreau să vă povestesc despre fiecare în parte și să vedeți dacă merită sau nu să le încercați și voi.

Detergentul lichid pentru bebeluși Maxima este un produs al celor de la Sano. Eu am încercat multe produse Maxima și toate mi-au plăcut așa că și de despre acest produs am numai cuvinte de laudă. Eu nu folosesc balsam pentru hainele copiilor, iar acest detergent lasă un miros tare plăcut pe haine. Nu am avut probleme nici în ceea ce privește pielea celor mici așa că recomand cu drag acest detergent.

Masca de față Biotissima o puteți găsi pe Lifecare și despre ea v-am povestit aici. Este o mască tip șervețel formată din 2 părți pentru a o putea potrivi cât mai bine.

Pasta de dinți repair&protect de la Sensodyne a fost bună și chiar mi-a lăsat impresia că îmi curăță bine dinții, dar în același timp nu pot să spun că am văzut ceva waw la ea sau că face o diferență mai mare față de Colgate. Asta poate și pentru faptul că eu nu am sensibilitate la rece sau alte probleme. Nu pot să spun că îmi doresc s-o recumpăr.

Serozinc de la La Roche Posay nu mi s-a părut că face minuni. M-am obișnuit să folosesc apă termală sau serozinc înainte de a-mi începe rutina de îngrijire de dimineață. Mi se pare că îmi dă un boost de energie, dar nu vă închipuiți că veți vedea cine știe ce schimbări în cazul în care nu mai folosiți un produs de genul.

Dischetele demachiante Cien(marcă proprie LIDL) sunt foarte bune și le tot recumpăr de ceva timp. Îmi place să-mi fac cumpărăturile din LIDL așa că nu prea rămân fără dischete în casă. Raportul calitate preț la aceste produse este foarte bun.

Demachiantul cu albăstrele de la Yves Rocher l-am luat ca urmare a multiplelor recomandări. L-am primit cadou la o comandă și m-am bucurat că-l pot încerca. Este un produs bun și foarte eficient. Curăță bine machiajul și nu am avut nici o neplăcere în zona ochilor. Merită încercat.

Șervețelele umede de la LIDL sunt foarte bune. Îmi plac la fel de mult ambele. Le-am folosit atât pentru Cristina, cât și pentru Eva și nu le-a creat nici un fel de iritație. Ca și preț sunt foarte bune, iar de calitate nu mai vorbesc.

Gelul de duș de la Elmiplant are o cantitate generoasă, 400 ml, și l-am folosit o lungă perioadă de timp. Este cremos și cu un miros fresh și plăcut.

Balsamul de păr L’oreal l-am luat dintr-un magazin de afară. Nu știu dacă poate fi găsit în varianta asta și la noi. A fost un produs bun deși nu este extraordinar. Cred că sunt și produse mai bune și mai eficiente. Descurca părul binicel și nu era nevoie de mult produs.

Săpunul lichid de la Balea este foarte bun. Este cremos, face multă spumă și nici nu-mi usucă mâinile. Are un preț bun și singurul meu regret este că nu am mai ajuns într-un magazin DM de foarte mult timp. De când a început pandemia nu am mai fost în mall și nici în magazinele DM așa că am fost nevoită să-mi caut un alt brand de săpunuri care să mă mulțumească

Spray Nivea – take me to Bali are un miros plăcut … de vacanță. Nivea are niște deodorante foarte bune așa că mi-am dorit să-l încerc în varianta asta care mi s-a părut ok. A fost ceva în ediție limitată pentru că a fost și în varianta Take me to Hawai sau Take me to Bali. Găsiți aici ultimele variante de deodorante lansate de Nivea.

S-a întâmplat ca în lunilea astea să termin ambele creme. De cele mai multe ori o cremă mă ține câteva luni bune chiar dacă le aplic zilnic. Până să nasc aveam o rutină extrem de riguroasă seara. Nu săream sub nici o formă de aplicarea cremei de noapte. Acum mi se întâmplă fix invers. Dimineața am timp mai mult de răsfăț așa că am terminat crema Anti age Global de la Yves Rocher care mi se pare genială. Este o cremă destinată persoanelor cu tenul matur și mi-a plăcut enorm textura acestuia, felul în care tenul meu a tolerat acest produs și faptul că nu o simți pe ten. O recomand cu mare căldură. Am folosit-o împreună cu serul din aceeași gamă din care mai am foarte puțin.

Queen Bee de la Apivita este o cremă de noapte foarte bună. Eu am primit-o cadou de la o prietenă și a avut doar 15 ml. Suficient cât să-mi dau seama de ea. Este o cremă foarte fină și chiar n-am avut nici un reproș la adresa ei. Mi-a plăcut tare mult doar că este puțin cam scumpă.

Voi ați folosit vreunul din aceste produse? Ce produs v-a impresionat în ultimul timp?

You may also like

16 comentarii

 1. Din toate produsele pe care le-ai prezentat ,folosesc în permanență șervețelele ptr.copii și servețelele demachiante din Lidl sunt foarte bune și pretul este super accesibil !

 2. Sunt f bune produsele tale , o parte din ele le am folosit si noi , detergentul sano , stay nivea , gel elmiplant , sapun balea , pasta sensodyne , servetele umede !

  1. Am folosit șervețelele umede de la Lidl,dischetele demachiante și cam atât.Ce am descoperit în ultima vreme și mi-au placut sunt câteva produse de la Pixi

 3. Din toate produsele pasta de dinți Sensodyne și șervețele pentru copii și sunt foarte mulțumită de ele!!

  1. Foarte faine produsele prezentate de tine, am folosit si eu cateva dintre ele cum ar fi deo Nivea, servetele umede de la Lidl, pasta de dinti Sensodyne

  1. Ai folosit numai produse bune ,sprayul Nivea îl folosesc si eu,pasta de dinți Sensodyne si servetele demachiante de la Cien,sunt impresionata de detergentul de la Sano pt bebelusi am să-l cumpăr si eu, am auzit numai lucruri bune despre el

   1. Majoritatea produselor le folosesc si eu! Pasta de dinti Sensodyne si deodorantul Nivea îmi plac cel mai mult!

  1. Numai produse bune ai folosit! O parte din ele le folosesc si eu! Cel mai mult îmi place deodorantul Nivea!

 4. Sunt faine ceea ce ai folosit!Dintre ce ai folosit tu eu mai am damachiantul de ochi cu albastrele de la Yves Rocher!Imi place si mie mult!Am mai folosit gelul de dus de la Elmiplant si da e mare 400ml si e la pret foarte bun!Am mai folosit servetelele umede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.