NIVEA Deo Fresh – ediție limitată de vară

Folosesc deodorantele Nivea de mai bine de 2 ani. După ce mi-am îngălbenit câteva tricouri din cauza unor stick-uri antiperspirante, am schimbat marca și m-am orientat către spray-ul Nivea Black&White de teamă să nu-mi mai stric hainele. Deodorantele Black&White sunt foarte eficiente și-mi țin transpiratia sub control în ciuda faptului că eu am o transpirație abundentă. Îmi place mirosul fresh al acestora și așa am început să folosesc tot mai multe sortimente de spray-uri de la Nivea pentru că am prins o foarte mare încredere în acestea.

Spray-uri noi NIVEA în ediție limitată

Nivea scoate mereu produse noi așa ca a ajuns să am experiențe noi în permanență. De-a lungul timpului am folosit tot felul de spray-uri de la ei. La începutul acestei veri, cei de la Nivea au lansat câteva sortimente noi de spray-uri cu o explozie de parfum fructat în combinații interesante. Să vă povestesc puțin despre cele 3 sortimente de spray-uri Nivea Dea Fresh.

Nivea cu cocos tropical are un miros dulce, iar cocosulse simte ușor. Mirosul persistă și îl simt câteva ore bune pe piele. Este un produs eficient și uneori la pulverizare apare și ceva pudră.

Nivea cu cireșe coapte este preferatul meu. Mirosul fresh și ușor fructat rămâne ușor pe piele și îmi lasă o senzație plăcută de curat! Cred că iubirea mea pentru cireșe se manifestă și pentru acest spray, dar eu chiar îl iubesc în varianta asta. Îl aplic dimineața după duș sau înainte de a pleca de acasă și îmi păstrez un parfum discret și plăcut.

Nivea de portocale revigorante are un miros ușor tropical. Pot să spun că acesta ar fi pe locul doi. Mirosul de portocale nu este foarte predominant doar că printre aromele care îl lasă acest spray se simte un ușor miros de portocale.

Voi ați încercat spray-urile NIVEA? Aveți vreunul preferat?

You may also like

26 de comentarii

  1. Toate sunt minunate și miroase cred că foarte frumos,mi-aș dori să-l încerc pe cel orange ,îmi plac produsele Nivea ,au și prețuri foarte bune și miroase super fain !

  2. Singurul pe care as vrea sa il testez este cel de cirese. Sunt alergica la cocos si in general nu ma incanta niciun fel de produs care are cocos in el, iar portocala mi se pare prea ”comuna” ca miros

  3. Imi plac foarte mult produsele Nivea,am folosit deodorantul cel verde si imi place foarte mult!

  4. Le-am tot văzut în diverse articole,cred ca miros minunat.Mi-as dori sa îl încerc pe cel cu cocos

    1. Folosesc de cativa ani barianta Black&white si imi place tare mult. Acum folosesc varinata cu Cocos si o ador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.