Detergent + Balsam Lenor = Perechea perfectă

Spălatul rufelor este în atribuția mea. Oricum, mașina de spălat este una dintre marile invenții și este de un real ajutor. Atunci când trebuia să spăl doar hainele mele totul era mult mai ușor. Petele de pe haine erau destul de rare și această activitate era ușor de realizat. Când vorbim și de 2 copii energici, petele dificile sunt la ordinea zilei. Pentru asta am nevoie de un detergent potrivit care să mă ajute să scap de cele mai dificile pete, dar în același timp să nu agreseze foarte mult țesătura.

Detergentul Lenor combinat cu balsamul din aceeași gama

Detergentul Lenor este unul dintre cele mai noi produse apărute și chiar mi-a demonstrat că este un produs eficient care reușește să curețe, să îndepărteze petele și să ofere un parfum plăcut și persistent rufelor. Văzusem reclama doar că nu reușisem să intru în posesia lui. Cu ajutorul campaniei de testare de la Buzzstore am primit 2 cutii de capsule de detergent pentru rufe colorqate și albe și 2 balsamuri de rufe potrivit pentru fiecare tip de detergent. Evident că ele pot fi combinate în funcție de preferințe.

Pachetul primit spre testare era compus dintr-o cutie de capsule Lenor pentru rufe albe, o cutie de capsule pentru rufe colorate, un balsam Spring Awakening la 1 litru, un balsam de rufe Gold Orchid(preferatul meu) la 550 ml, un propop personalizat și câteva mostre cadou care le-am împărțit prietenilor

Spune adio petelor dificile cu ajutorul detergentului Lenor

Copiii vin la pachet și cu haine care au tot felul de pete. Multe dintre ele sunt tare greu de scos și avem nevoie de un detergent potrivit. Ocazional mi se întâmplă ca pe petele imposibile să aplic un strat de Vanish și abia după asta să bag hăinuțele în mașina de spălat. De obicei triez hainele în funcție de culori : rufe albe, rufe negre sau colorate. Mașina mea are o capacitate destul de mare, 8 kg, și este destul de greu sa pot să o folosesc de fiecare dată la capacitate maximă, dar se mai întâmpla s-o pornesc și cu jumătate din capacitate.


Detergentul Lenor are un miros senzațional. Încă din momentul în care deschizi cutia simți un miros plăcut care se poate regăsi și pe haine mai târziu. Folosesc o singură pernuță în momentul în care mașina de spălat este la jumătate de capacitate sau 2 pernuțe dacă o folosesc la capacitate maximă. Petele sunt îndepărtate cu ușurință, mirosul hainelor persistă o bună perioadă de timp și hainele sunt catifelate o bună perioadă de timp.

Voi ați încercat noul detergent Lenor?

You may also like

27 de comentarii

  1. Nu am încercat aceste pernite ,dar balsamul il folosesc și eu ! Este foarte fain,îmi place cum miroase și chiar persistă ceva timp ! Pe viitor o să le încerc și eu să le testez !

  2. In combinatia asta nu le am incercat , insa lenor sunt fan balsamuri , toate culorile le am incercat si sunt placute toate !

  3. Sper sa reușesc sa îl încerc și eu…mai ales dacă zici ca este și eficient… De mirosit sigur miroase divin. Să-l folosești cu placere

  4. Folosesc capsulele Lenor si balsamul si imi plac foarte mult! Multumim frumos pentru recomandare!

  5. E minunat detergentul Lenor! Împreună cu balsamul curăță si împrospătează hainele! Îmi plac aceste produse!

    1. Pana acum am folosit numai balsam de la Lenor, dar am pus pe lista si aceste capsule. Trebuie doar sa le gasesc in magazine

  6. Am descoperit cu surprindere ca Lenor are acum si detergent, oricum mi se pare genial. Chiar curata bine si are un parfum grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.