Punguța cu dulcegării de la Apidava

Apidava este foarte cunoscută pentru mierea foarte bună pe care o comercializează. Am încercat tot felul de sortimente de miere de la ei și trebuie să recunosc că toate sunt bune. Este un brand în care am foarte mare încredere și pe care l-aș recomanda dacă sunteți în căutarea unui borcan de miere bun.

Ce am primit în punguța Apidava

Apidava a fost unul dintre sponsorii care ne-au fost alături la întâlnirea de bloggerițe din Galați. Din partea lor am primit o punguță cu 3 produse: perle cu esență de Muguri de brad, săpun cu miere și propolis și o cremă hidratantă cu miere și propolis.

Bomboanele le-am mai încercat în diverse alte arome. Pe acestea nu le încercasem încă, dar cred că toată lumea știe că mugurii de brad sunt foarte buni în siropuri și alte combinații. Este prima dată când gust bomboane cu cu acest gust și trebuie să spun că mi s-au părut interesante și că le-am mâncat pentru că știam că au multe beneficii.

Crema hidratantă are o textură fină. Aceasta are în compoziție miere, propolis și ceară de albine. Îmi place aceasta și dacă sunteți în căutarea unei creme naturale și fără parabeni o puteți încerca. Până acum eu am mai încercat doar aceste creme.

Săpunul cu miere și propolis nu l-am încercat. M-am dezobișnuit să folosesc săpun solid. Cu siguranță îl voi dărui pentru că eu nu am ce face cu el.

Voi ați încercat produse Apidava? Care sunt preferatele voastre?

You may also like

25 de comentarii

  1. Folosesc produsele Apidava și îmi plac mult! Crema hidratantă cu miere si propolis e preferata mea!

  2. Produse foarte bune,am încercat de la Apidava doar caramelele și turta dulce ,în rest nimic ,dar mi-au plăcut ! Să le folosesti cu plăcere draga mea !

  3. Foarte bune produsele de la Apidava am incercat masca cu argilă,bomboanele si crema hidratanta care este preferata mea,să te bucuri de produsele primite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.