3 Tipuri de imprimante

Imprimante laser

Sunt create pentru a imprima volume mari rapid și la un cost redus pe pagină. La fel ca si copiatoarele, imprimantele laser utilizează mai degrabă energie electrică statică și toner (pulbere) decât cerneală pentru a transfera imagini și text pe hârtie. În timp ce vitezele mari de imprimare și eficiența costurilor sunt cele mai mari avantaje ale imprimantelor laser, există și alte beneficii. Deoarece tonerul este deja uscat, nu va trebui să așteptați ca acesta să se usuce și nu va murdări hârtia. Și dacă căutați confort și versatilitate, o imprimantă laser multifuncțională este o opțiune excelentă

Imprimante foto

Imprimantele color Kyocera Ecosys P6035CDN sunt proiectate pentru a produce fotografii de înaltă calitate care rivalizează  cu ceea ce ați obține de la un serviciu de imprimare profesională, la un preț comparabil sau mai mic. Unul dintre cele mai mari beneficii ale unei imprimante foto este comoditatea de a imprima imediat fotografiile, fără a avea nevoie de o iesire la magazin sau de așteptare pentru a ajunge prin poștă sau curier.

Imprimantele foto vă permit să imprimați direct de la o cameră digitală compatibilă prin intermediul unui dispozitiv PictBridge (un tip special de conexiune USB), iar unele modele acceptă și carduri CompactFlash sau SD sau stick-uri de memorie. Multe vă permit chiar să efectuați editare direct de la imprimantă, cum ar fi decuparea, eliminarea efectului de ochi roșii și multe altele.

De la imprimarea fotografiilor 4 x 6 pe cărțile de vacanță, fotografiile pentru scrapbooking, capacele pentru CD și DVD și multe altele, o imprimantă foto vă poate ajuta să explorați partea creatoare.

Wifi

Imprimarea prin Wi-Fi este o caracteristică utilă dacă doriți să partajați imprimanta între mai multe computere. În unele privințe, este similară tipăririi USB prin cablu, deoarece vă cere să instalați driverele de imprimantă corespunzătoare pe computerul dvs. înainte de a putea să imprimați. Conectându-vă la o rețea fără fir, imprimanta este disponibilă pentru alte computere și dispozitive cu driverul corespunzător. Acest tip de conexiune este excelent pentru o casă cu mai mult de un computer sau o mică afacere.

You may also like

7 comentarii

  1. imprimata foto nu am si nu stiu daca as investi intr-una pentru ca mi se pare mai comod sa ma duc la centru sa imi scot poze decat sa cheltuiesc eu pe hartie si cartuse speciale. Eu am un multifunctional laser si imi este de ajuns pentru moment. Mi-as fi dorit in schimb sa fie wifi.

  2. Chiar ma gandeam zilele trecte sa caut de o imprimanta foto la un pret accesibil. De cand am cumparat DSLRul meu si am poze mai reusite in vacanta ma gandesc ca cele mai reusite ar fi frumos de pus intr-un album 🙂

  3. Le-am testat pe toate 3 🙂 prima a fost una Laser care era alb-negru dar puteai sa scoti cărți întregi la ea si nu se termina tusul, apoi am avut din aceea pentru foto 🙂 am folosit-o la maxim dar tusul se termina foarte repede 🙂 si acum am una wifi la care este foarte comod sa imprimi de pe orice device conectat la ea! Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.