3 piese vestimentare care sunt pe wishlistul meu de pe Dresslily

Dresslily este unul dintre site-urile chinezești de pe care am comandat cel mai des. Mi-am luat tot felul de nebunii de la ei. Despre haine nici nu mai are rost să zic pentru că am nenumărate rochii de la ei, plus genți, cercei și câteva lanțuri. Marea majoritate a produselor și-au justificat prețul și nu regret că am plătit pentru ele. Dacă stau bine și mă gândesc cred că am și câteva geci de iarnă de la ei.

Vă spun sincer că mă simt atrasă de acei nasturi. Nu știu de ce, dar mi se pare că arată foarte frumos acest detaliu și am fost atrasă cam de toate piesele vestimentare de pe site unde am regăsit acești nasturi mari. Aș fi vrut să știu dacă acei nasturi se pot deschide. Pe de altă parte modelul este drăguț, de vară. Este potrivită pentru zilele astea toride în care simți că parcă te topești.

Tricoul este un accesoriu nelipsit din garderoba mea. Fie că merg pe variante clasice sau puțin mai sofisticate ca acesta, eu cred că trebuie să nu ne lipsească o piesă vestimentară de genul. De fapt acest tricou are și ceva aparte prin simplul fapt că are un umăr ușor gol. Eu mi-l doresc pentru a-l purta zi de zi în combinație cu o pereche de jeans.

Toți rucsacii mei sunt de pe Dresslily. Calitatea este excepțională și nu am nimic de reproșat. Țin foarte bine și le schimb doar atunci când cedează de atâta greutate. e cele mai multe ori car foarte multe cu mine și asta îl face să atingă o greutate considerabilă. Nu cred că am nici unul gri așa că aș încerca acest model.

Ce părere aveți de alegerile mele? Avem aceleași preferințe sau voi vă doriți altceva pentru vara asta?

You may also like

18 comentarii

  1. Îmi plac alegerile tale ,tricoul și rucsacul sunt preferatele mele ,dar și rochia este superbă !

  2. Tricoul si gentuta imi plac foarte mult , rochita este draguta si ea dar mi e nu mi s ar potrivi , tie iti va sta f frumos !

    1. Ca de obicei,nu ma dezamagesti cu alegerile tale. Rochița e foarte tare,tricoul numai bun pentru zilele călduroase ce vor urma iar rucsacul este unul la moda si unde mai pui ca pare a fi și încăpător

  3. Ca de obicei ne surprinzi frumos cu alegerile tale!imi place foarte mult ce te ai ales!

  4. Rochia e superbă, iar tricoul e super potrivit într-o ținută lejeră. Sunt fix pe gustul meu. Rucsacul îmi place, dar deși vizual îmi plac, când zic că îmi cumpăr unu, nu prea știu care și plec acasă tot cu mâna goală :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.