Pell Amar – dermatocosmetice cu extract din nămol terapeutic

Pell Amar este unul dintre brandurile românești a căror produse se încadrează în categoria dermatocosmeticelor. Vreau să vă spun că nu sunt la primul contact cu aceste produse. Tocmai din acest motiv vă arăt câteva produse încercate de mine în trecut aici, dar să vă spun și despre câteva produse noi cu care m-am răsfățat în ultimul timp.

Dermatocosmetice pentru un ten sănătos

Masca de față Pell Amar

Această mască este un tratament intensiv pentru revitalizarea tenului, cu proprietăți avansate de hidratare și hrănire a celulelor pielii, datorită amino acizilor conținuți de extractul de nămol Pell Amar, care curăță și purifică porii pielii în profunzime. Este un produs recomandat pentru împrospătarea pielii, estomparea petelor pigmentare, refacerea ţesuturilor seboreice şi acneice.

Masca hidratantă ajută la reglarea tonurilor neuniforme ale pielii şi pentru a reduce uşor aspectul de cicatrici vechi acneice şi decolorarea provocată de soare. Ingredientele naturale fac acestă mască delicată potrivită pentru toate tipurile de ten.​ Se aplică într-un strat subțire pe ten, se lasă să acționeze 10-15 minute după care se îndepărtează cu o dischetă. Este un produs eficient de pe urma căruia se văd rezultate, iar tenul este mai curat și mai luminos.

Produsul este fabricat în România și eu chiar încurajez folosirea produselor românești. În plus, este un produs eficient în urma căruia se văd rezultatele și chiar merită încercat. Masca are 50 ml și este valabilă 12 luni de la deschidere.

Gel Peeling

Gelul peeling este un produs eficient, un complex de tratamente într-unul singur, care are rolul de a:

  • regla secreția de sebum și inhibă dezvoltarea microorganismelorce cauzează imperfecțiunile pielii
  • deblochează canalele excretoareale glandelor sebacee
  • exfoliază stratul cornos al epidermei, previne aderența celulelor moartela suprafața pielii, evitând blocarea porilor
  • corectează treptat procesul de regenerare a suprafeței epidermei
  • calmează iritațiile, previne dezvoltarea erupției cutanate și accelerează vindecarea

Produsul este eficient pentru foarte multe lucruri și chiar mi se pare că funcționează bine pe ten fără a provoca vreun disconfort. Produsul se aplică pe tenul curat, preferabil seara.

Produsul este eficient pentru foarte multe lucruri și chiar mi se pare că funcționează bine pe ten fără a provoca vreun disconfort. Produsul se aplică pe tenul curat, preferabil seara. După 5 minute se îndepărtează cu apă caldă și asta este. Punctele negre au tendința să dispară o dată cu folosirea acestui produs, ca să nu mai vorbesc despre un ten mai luminos și mai neted.

Pasta de dinți cu anason Pell Amar

Acest produs este un produs care poate fi folosit de către persoanele care sunt alergice la mentă. Printre principalele acșiuni sunt: reminelarizează dinții, previne leziunile smalțului și previne apariția cariilor.

Eu am să vă spun din start că nu am folosit această pastă pentru că iubesc menta. Pentru că oricât de mult am încercat să schimb clasicul Colgate nu s-a putut. Știu că nu este cea mai bună pastă, dar eu mă simt extrem de confortabil când o folosesc și îmi dă o stare de bine. Orice altceva aș folosi am impresia că este ineficient. Știu că sunt doar piticii din capul meu și sper ca voi să fiți mai deschise la schimbări ca mine.

Ce părere aveți de produsele Pell Amar? Ce ați încercat sau vă doriți să încercați de la ei?

You may also like

22 de comentarii

    1. Nu stiam de ei.Recunosc ca par interesante produsele,mai puțin pasta de dinti,daca are gust de amazon nu mă încântă deloc

  1. Nu am încercat nici un produs ,dar mi-aș dori să încerc masca de față ,îmi plac foarte mult măștile și aplic de 2-3 ori pe săptămână; produse foarte interesante și bune în același timp ,după cum le-ai descris .Mulțumim pentru recomandări !

    1. Știam de acest brand, insa nu am folosit pana în momentul de fata nimic de la ei. Chiar sunt curioasa de produsele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.