Criptomonedele inca sunt punct de atractie

In 2018 criptomonedele inca atrag. Sunt inca o piata optima pentru investitii, de unde si interesul unora de a cumpara. Acest fenomen global atrage in continuare. Se mentin de asemenea si sfaturile legate de posibile castiguri, precum si sfaturile legate de cum si unde sa tranzactionezi criptomonedele.

Ca si pana acum, specialistii spun ca aceasta piata este destul de volatila. Preturile urca si coboara foarte rapid, atingand si extreme, in functie de o serie de factori. Totodata sunt si voci care afirma ca pretul Bitcoin dicteaza de asemenea, in functie de acesta dictandu-se pretul celorlalte tipuri de monede virtuale.

De unde cumperi criptomonede?

Un mod simplu de a face asta se refera la bursa de criptomonede. Ti se permite aici sa investesti intr-o moneda digitala pe care ti-o doresti, totodata si sa folosesesti tot felul de unelte, functii. De preferat sa fie vorba despre o platforma de incredere pe piata de profil, iar pentru cei la inceput de drum ar fi bine sa se mizeze pe cele prietenoase si usor de inteles.

Iata si alte cateva sfaturi pentru cei interesati de criptomonede 2018, despre ce monede sunt pe val si actiune intreprinse cu privire la acestea.

  • Nu investi mai mult decat ti-ai permite sa pierzi. Nu tine de ideea de a fi sau nu pesimist, ci de a fi mai degraba realist. Criptomonedele pot fi o sursa usoara de a realiza un castig, fie el si unul modest, insa in egala masura aduc aceeasi usurinta in a pierde ce ai investit.
  • Investeste mai degraba in Bitcoin. Este una dintre cele mai sigure monede virtuale, stabila de asemenea. Ulterior, cu putina experienta deprinsa, te poti aventura la mai mult de atat.
  • Mecanismul ce tine de bazele de date ale criptomonedelor dispune de un sistem de intrari si iesiri ale unui jurnal, acesta fiind detinut de toata lumea in acelasi timp. O tranzatie este facuta dupa ce exista si confirmare. O data realizata, tranzactia este legitima si redistribuita in retea.
  • Printre cele mai populare nume de monede virtuale asupra carora toti se inghesuie sa inveasteasca se numara Bitcoin (BTC) – clasic –, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) – devalorizat in prima parte a acestui an tinand cont de scandalul Facebook –, Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Stellar Lumens (XLM), NEO (NEO).
  • Desi sunt voci care spun ca piata aceasta este in declin, tine cont ca intocmai aceste estimari scazute pot fi sansa de a investi, un teren propice pentru ca preturile sunt minime, dar vor putea urca fulgerator.

Un alt „scandal” care a isterizat publicul a fost legat de faptul ca reclamele cu bitcoin au fost interzise pe anumite retele sociale. Trebuie sa stii ca aceasta masura a fost luata in fapt pentru a descuraja fraudele si escrocheriile.

Daca urmaresti sa investesti in aceste monede, ca incepator mai ales, tine cont de informatii clare si de actualitate. Incearca sa iti incerci norocul si strategia, neasteptand un castig in mare parte. Ulterior vei capata si incredere si cunostinte cat sa mizezi pe anumite monede aproape la sigur.

You may also like

16 comentarii

  1. Interesant mod de a investi,poate as investi si eu daca as avea ce investi momentan investesc banutii doar pe sanatate,altceva nu imi pot permite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.