Cum să fii o gazdă bună pentru a-ți primi musafirii cum se cuvine

Dacă ești o persoană care primește des vizite și îți place să găzduiește rude și prietenii, trebuie să știi că este foarte important să ai o casă primitoare. Tocmai de aceea este important să fii atent la detalii pentru a reuși să îi faci pe invitați să se bucure de momentele petrecute în casa ta. Iată ce trebuie să faci pentru a fi apreciat de musafirii tăi.

Ține cont de preferințele musafirilor

Pentru că îți dorești ca persoanele care pășesc pragul casei tale să se simtă cât mai bine, este de preferat să știi ce le place. Trebuie să încerci să gătești feluri de mâncare pe care știi că le mănâncă. Ar fi neplăcut să gătești doar feluri de mâncare cu carne, iar musafirii tăi să fie vegetarieni.  Veți fi într-o situație neplăcută, atât tu cât și ei. De altfel, poți să te gândești și la activitățile pe care le veți avea împreună. Un joc de societate, un anumit gen de filme sau poate să ieșiți din casă și să faceți mișcare.

Pregătirea locuinței

Cu siguranță musafirii nu vor veni sa facă o inspecție generală a casei, dar vor aprecia o casă curată și aranjată. O curățenie generală este binevenită oricând. Este important să curățăm mobila și geamurile. Praful este un inamic pe care nu îl dorim atunci când avem musafiri. Schimbarea așternurtuilor din dormitoare este foarte importantă. Pentru că vor rămâne peste noapte la tine, trebuie să pui la dispoziția invitaților pijamale precum modele de aici  VeeYoo pajamas pe care le vor folosi.

Unele persoane nu vin în vizită cu gândul de a rămâne și peste noapte la noi. Tocmai de aceea, vor fi nepregătiți și vor aprecia grija cu care îi tratezi. Masa trebuie pregătită în cel mai cochet mod. Poți alege să aranjezi masa ca pentru sărbătoare, cu un model VeeYoo tablecloth. Vei reuși să atragi aprecieri din partea celor care vor lua cina în casă ta.

Decorațiunile pentru aranjamentele mesei nu trebuie să vă lipsească.  Lumânările decorative, de preferință să fie parfumate, sunt destul de apreciate de invitații tăi. Este bine să acordăm atenție pregătirii mesei.

Pentru ca masa să arate cât mai bine putem să optăm pentru Veeyoo wholesale pentru un plus de efect. Scaunele trebuie și ele să arate frumos. Pot fi decorate cu nuanțe vesele ale modelelor Veeyoo chair covers. Totul va arată minunat, iar invitații se bucură de o atmosferă plăcută.

Când doriți să vă alegeți decorațiuni și accesorii pentru casă este bine să țineți cont de recenzii VeeYoo Reviews, cu ajutorul lor veți face cele mai potrivite alegeri. Dacă vor veni familii cu copii în vizită, pregătirile trebuie să fie mai atent făcute. Jocurile sau desenele pentru copii trebuie să se regăsească în casă ta. Unele vizite pot avea loc pe neașteptate.  Tocmai de aceea, chiar dacă ești luată prin surprinde nu trebuie să te panichezi.

Poți comanda o pizza dacă nu ai nimic în frigider, și puteți alege să vizionați un film sau pur și simplu să discutați pe anumite teme comune. Este bine să ai în dulap ceva de ronțăit. Poți alege să îți servești invitații cu  un suc natural din fructe, preparat în casă.

Tu cum reușești să îți mulțumești invitații?

You may also like

21 de comentarii

 1. Multumim pentru articol foarte util! Voi tine cont de sfaturile tale! Mereu Am incercat sa i fac sa se simta ca acasa la ei!

 2. Foarte bune recomandarile tale. Desi este obositoare pregatirea pentru musafiri, mie imi place sa am casa plina

 3. Acum depinde dupa preferintele fiecaruia! Eu de exeplu cand am musafiri pe langa curatenia pe care trebuie sa o am, incerc ca atmosfera sa fie relaxanta pentru acestia, sa se simta ca acasa!

 4. Imi place sa am musafiri si ma pregatesc cu de toate. Musafiri neasteptati, nu cred ca am avut in ultimul timp si sincer nici nu mi-ar place.

 5. Este indicat să acordăm importanță acestor detalii pe care ni le-ai recomandat.
  Îmi place și mie să fiu o gazdă bună și să-mi tratez oamenii care ne vizitează la fel cum mi-aș dori să fiu tratată atunci când merg într-o vizită.
  Mulțumesc pentru articol!

 6. Eu pun foarte mare pret pe curatenie, iar daca invitatii vor ramane peste noapte, ma a sigur ca vor avea lenjerii de pat si paturi proaspat spalate.

  Eu ma comport cu invitatii mei exast asa cum as vrea sa fiu ei su primita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.