Tablou decorativ din flori uscate

O dată cu descoperirea pasiunii mele pentru blog pot să spun că a venit la pachet și fotografia. Oricât de multă imaginație ai avea, eu cred că un aparat bun și un decor ales cu grijă poate face diferența. În ceea ce privesc pozele pot să spun că mă descurc cu ceea cu ce am. În privința decorului încerc să-l schimb cât de des pot.

Când am primit tabloul din flori uscate de la Sara Flower Design în cadrul întâlnirii de bloggerițe din Galati, am zis că este absolut superb și că-l voi include în cât mai multe poze. Asta s-a și întâmplat pentru că are niște culori foarte potrivite cu diverse produse și background-uri. Pozele de mai jos sunt doar câteva în care am inclus eu acest tablou ca și decor.

Tabloul este lucrat absolut perfect și îmi place mult combinația de culori alese. Ce-i drept și rama gri îmi place mult cum se vede și cred că din această cauză ies și mai bine în evidență florile și cromatica culorilor.

Ce alte creații găsiți pe pagina Sara Flower Design

Sara Flower Design are foarte multe creații interesante. Chiar am văzut și niște tablouri foarte drăguțe cu licheni. Cred că aceste produse pot fi oferite drept cadou cu ocazia sărbătorilor pascale și chiar vă puteți înspira din produsele pe care ea le face.

În plus, am văzut că Mirela, persoana din spatele acestei pagini, este o persoană care foarte inspirată atunci când își alege să facă câte ceva. Ea mai face și diverse accesorii pentru botez, așa că dacă sunteți în căutarea unor mărturii, nume personalizate pentru bebeluși, dar și multe alte produse care pot fi oferite de nași la botez.

Dacă vă plac și vouă creațiile ei, atunci puteți apela cu încredere! Nu uitați că ajută orice like sau share pentru a o ajuta să devină cât mai cunoscută!

You may also like

32 de comentarii

      1. Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, Da iubesc ceea ce creez, incerc ca fiecare comanda sa fie cat mai unicata combinand ideiile mele cu cele ale clientilor.Nu ma pricep la cuvinte…. asa ca va las pe voi sa vizitati pagina mea si daca va pot ajuta cu ceva o fac cu mare drag.Va multumesc din suflet fetelor pentru descrierea produselor realizate de mine!

  1. Sunt foarte frumoase aceste tablouri ,îmi plac enorm de mult ,am și eu unul cu licheni pe care pur și simplu îl ador ! Superbe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.