Arome cunoscute, parfumuri persistente și persistență de invidiat doar cu Infinite Love

Inifinite Love este un brand extrem de cunoscut. Le cunosc de ceva vreme și de atunci și până acum nu au făcut altceva decât să mă surprindă plăcut și să vină mereu cu produse noi. Parfumurile acestora sunt cunoscute ca fiind copii perfecte ale parfumurilor de brand. Vreau să vă povestesc despre ele, asta în cazul în care nu le-ați cunoscut deja.

Parfum Inifinite Love K147

Eu am luat contact cu produsele Infinite Love acum vreo 2 ani și atunci vă arătam ce am folosit eu de la ei. Găsiți aici articolul în cazul în care vă interesează. Parfumurile nu poartă nume, ele au coduri. Pe site apare și numele parfumului pe care-l copie. Eu vreau doar să vă spun că mirosul acestora este foarte persistent. Asta indiferent de parfumul ales. Aș putea să le compar cu varianta originală a parfumului. Toate notele mi se pare că sunt 1 la 1. În plus, persistența este una de invidiat. Nu-mi place să ridic pe nimeni în slăvi dacă nu merită. Părerea mea este că puteți să le încercați și vă puteți convinge că nu vorbesc aiurea.

Infinite Love K147 este o copie după Lancome La vie este belle. Vă spun sincer că am avut o mostră a parfumului doar că nu am cumpărat și varianta mare a parfumului. Mirosul m-a cucerit pentru că este unul floral. Acesta poate fi achiziționat direct de pe site, iar aici aveți opțiunea de a vă alege gramajul. Dacă vreți doar să-l mirosiți atunci o mostră de 2 ml este ok, dar puteți să optați și pentru o variantă de 50 sau 100 ml.

Nu am găsit niciun minus acestui parfum. Mirosul este foarte plăcut, persistența este pentru întreaga zi, iar prețul este unul mult prea mic pentru ceea ce oferă. Cu asta cred că am spus tot. În plus, pe site puteți să căutați numele parfumului dorit și să găsiți varianta asemănătoare.

Spray de corp Bombshell

Noutatea vine tocmai de la acest produs. Spray-ul de corp Bombshell a fost o nouă surpriză despre care nu știam. M-am bucurat să descopăr acest produs. Îl folosesc după duș de cele mai multe ori, dar și când am scurte ieșiri pe afară și nu mai apelez la parfum. Mi se pare că lasă o notă plăcută în urmă și că miros foarte plăcut. Descrierea acestuia pe site spune totul așa că nu fac altceva decât să aprob.

O adevărată bombă florală, ușor orientalaă în care îți fac simțită prezența căpșuna, orhideea, iasomia, bujorul, dar și moscul.

Spray-ul are o cantitate generoasă de 200 ml și sunt convinsă că mă voi bucura de el o bună perioadă de timp de acum.

Odorizant de cameră Infinite Love

Îmi place să folosesc odorizante de cameră pentru că ele mă ajută să mă simt acasă, să mă simt confortabil și să am un miros plăcut acolo unde stau. Varianta asta de odorizant este cu bețișoare. Acestea se introduc în parfum și acesta se eliberează treptat. În momentul în care am nevoie de un refresh întorc bețișoarele și deja mirosul este mult mai puternic.

Nu știu dacă voi cunoașteți produsele celor de la Infinite Love, dar eu le iubesc. Acestea pot fi achiziționate online, dar se găsesc și în mall-uri. Este suficient să mirosiți la fața locului parfumurile lor și veți vedea cât de mult persistă. Eu am cumpărat un parfum de la ei prin simplul fapt că am primit o hârtie îmbibată cu parfum și chiar și a doua zi aceasta mirosea la fel de puternic în geanta mea.

Voi cunoașteți parfumurile celor de la Infinite Love? Vă încântă ideea să folosiți copii după parfumurile originale?

You may also like

14 comentarii

  1. acum multi ani am incercat si eu parfumurile lor, intre timp vad ca si-au largita gama de produse. mi-ar placea un odorizant de camera 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.