3 produse Bioderma pe care le folosesc zilnic

Îngrijirea tenului este pasul cel mai important pentru menținerea frumuseții și a sănătății sale un timp cât mai îndelungat. De acest aspect depinde felul în care acesta va arăta tenul peste ani. Produsele aplicate pe ten trebuiesc analizate foarte bine. Este foarte important să ne cunoaștem pielea, să folosim produse adecvate și să-l lăsăm să respire.

Rutina de îngrijire cu Bioderma

Rutina de îngrijire a tenului este foarte ușor de uitat sau neglijat, atunci când viața devine stresantă sau ocupată. Când te grăbești să pleci spre muncă dimineața, trebuie să oferi tenului o îngrijire minimă. Eu folosesc o spumă de curățare de la Pigmentbio Bioderma împreună cu crema PigmentBio care are deja factor de protecție 50+. În momentul ăsta tenul meu este pregătit pentru o nouă zi. Pot să aplic machiaj în cazul în care urmează să ies din casă sau poate rămâne așa dacă nu fac nimic special. Pe timpul nopții tenul trebuie să respire așa că demachierea de seară este absolut necesară chiar dacă am folosit sau nu machiaj.

Apa micelară Sensibio H2O Bioderma

Apa micelară Sensibio am descoperit-o la recomandarea medicului dermatolog. Aceasta mi se pare una dintre cele mai fine și cele mai eficiente ape micelare și aș putea că este un demachiant excelent. Consistența sa seamănă cu cea a unei ape. Nu are miros, nu este absolut deloc uleioasă și o singură dischetă reușește să îndepărteze cu ușurință machiajul. Dacă am un machiaj mai accentuat, atunci este nevoie să insist puțin în zona ochilor. Acest detaliu nu deranjează absolut deloc pentru că apa micelară Sensibio este blândă și nu ustură absolut deloc.

Prima dată am cumpărat varianta de 100 ml și mi-a ajuns aproape o lună timp în care am folosit-o în fiecare zi. În acea lună nu am purtat machiaje foarte accentuate și îmi amintesc că am folosit-o de 2 ori pe zi. Eu am folosit-o atât cu dischete din bumbac, cât și cu dischete reutilizabile și mi s-a părut că își face treaba la fel de bine.

Faptul că este un produs blând, că nu mă ustură ochii absolut deloc din cauza ei și pentru că îmi curăță tenul foarte bine, mă face să întind mereu mâna după ea. O folosesc atât pentru îndepărtarea machiajului, dar și pe post de loțiune tonică pentru curățarea tenului după o zi în care nu am fost machiată și îmi simt tenul încărcat.

Voi ați folosit apa micelară Sensibio de la Bioderma? Care este apa micelară preferată sau care este produsul cu care vă place să vă demachiați?

You may also like

18 comentarii

  1. Foarte interesante sunt aceste produse !
    Multumesc frumos pentru informatie si pentru recomandare !
    O seara linistita !

  2. Ador produsele de la Bioderma ,am folosit această apă și este preferata mea dintre toate pe care le-am încercat până acuma .

    1. Sunt minunate produsele Bioderma so trebuie sa încerc mai multe! Am folosit apa micelara Hydrabio, care este o minune!

  3. Și eu o folosesc este cea mai buna apă micelara… Gama pigmentabio mi-aș dori sa o încerc…ma supăra niște pete pe față …insa este un pic cam piperata pentru bugetul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.