Husa de silicon este cea mai practică și sigură pentru telefonul meu

Husa este un accesoriu indispensabil pentru telefon. Trăim în secolul vitezei și mereu facem lucrurile pe fugă așa că de multe ori este inevitabil să scăpăm sau să ne alunece telefonul din mână. Multe firme au făcut ecranele tefefoanelor sau o mare parte din componentele exterioare din sticlă așa că trebuie să fim puțin mai precauți pentru că un șoc mai puternic al telefonului ar putea să-l strice destul de tare.

Noua mea husă de silicon de la Doctor Display

Husa de silicon este cea mai bună și cea mai practică. Nu-mi plac husele tip flip flop pentru că mi se pare că face telefonul mult prea gros și nu mai este ce trebuie. Cea din silicon este puțin mai finuță, protejează destul de bine spatele și colțurile telefonului și faptul că este un plastic moale ajută și prin faptul că nu zgârie telefonul. Eu numai genul ăsta de huse folosesc.

Vă povesteam zilele trecute despre faptul că sunt nevoită să-mi iau la revedere de la un IPhone 7 pentru că am reușit să-l scap și i-am distrus destul de bine atât ecranul, cât și 2 colțuri. Ideea este că șocul a fost atât de puternic că a sărit o bucată din ecranul telefonului cu tot cu folia mea de sticlă, dar și cu husa de silicon. Mi-a părut tare rău că nu am fost ceva mai atentă, dar deja răul era făcut.

Norocul meu a fost că mi-am cumpărat un Samsung S10 și am zis că nu-l iau cu mine până nu-l echipez cu husă și folie. Husa de silicon a venit la fix și mă încântă faptul că este transparentă pentru că în felul ăsta telefonul poate fi văzut în toată splendoarea lui.

Câteva detalii despre Doctor Display

Zilele trecute analizam profilul de facebook al celor de la Doctor Display și am văzut că pot să repare și diverse probleme legate de telefoane. Dat fiind faptul că singura mea problemă cu ultimul IPhone are ecranul spart chiar mă gândesc să iau legptura cu ei și să văd cât mă costă să-l pot schimba. Este păcat pentru că în rest telefonul este bun și merge impecabil.

Voi aveți peripeții legate de telefon? Sunteți ceva mai atente cu telefonul decât mine?

You may also like

26 de comentarii

  1. Da,am pățit-o și eu ,dar acuma folosesc husă,recunosc că la început m-am obișnuit cam greu cu dânsa ,dar acuma nu mai am probleme ,îl protejează destul de mult !

    1. Și eu la început când au apărut le scăpăm și le nenorocesc,acum fara husa și folie nu îl folosesc.

    1. Si eu am probleme cu telefonul, mereu îl scap și sparg folia acum un an i-am arătat lui fi-mea cum se sare sotronul și i-am spart displayul,noroc ca era încă în garanție

  2. Mie mi s-a dezlipit pur și simplu folia de sticlă…si a fost destul de scumpicica…deocamdata nu-mi pot pune alta…sper sa fie ok pana trece nebunia asta

  3. Trăiască husele de silicon! Am o colecție de huse, pe diferite modele! 🙂 telefonul meu a devenit „jucăria” fetiței; îi place mult, și inevitabil și-a luat destul de multe căzături. Oricum, în afara unor zgârieturi, rezistă destul de ok… momentan. Sper să mă mai țină așa :))

  4. Si eu folosesc husa de telefon mai ales ca am avut multe evenimente cu scapatul telefonului pe jos

  5. la o luna dupa ce am luat telefonul actual (bine, sunt 2 ani de atunci :D), l-am scapat si am fat tandari displayul. asa ca a trebuit sa il inlocuiesc. de atunci am mult mai multa grija de el

  6. Deși am grijă de telefonul meu, o singura dată l-am lăsat fără, avea dor 6 zile de când îl primisem și i-am spart display-ul. de atunci, nu l-am mai lăsat o secundă fără husă. Acum trebuie înlocuită cu una nouă, deci voi căuta pe site.

  7. Ador cum arata telefoanele fara husa, insa siguranta e fix 0. Si eu imi echipez mereu telefonul cu husa, folie de sticla, asa stiu sigur ca e ferit de orice accident nedorit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.