Zanzibar – o destinație exotică foarte râvnită

Acum este perioada perfectă pentru achiziționarea unei vacanțe pentru perioada caldă. Asta face un om normal care are concediu de 2 ori pe an și își alege 2 perioade mai lungi pentru o vacanță la mare și una la munte. Evident că este un caz fericit și ai șanse mari să-ți petreci acasă vacanțele. Varianta asta vreau să o exclud și să n-o iau în calcul.Nu pot să nu admir vedetele care în perioada sărbătorilor muncesc foarte mult și se bucură de o vacanță bine meritată în ianuarie. Majoritatea aleg destinații mult prea exotice, la care unii dintre noi doar visăm.

zanzibar-minVacanță în Zanzibar

Am văzut multe poze din Zanzibar și denumirea foarte sofisticată și interesantă în același timp m-a făcut să analizez puțin ofertele acestei destinații. Am văzut niște poze superbe, cum vezi numai în reviste. Totul mă duce cu gândul că ar trebui să ajungi într-un astfel de loc măcar o dată-n viață.

Perioada perfectă pentru o vacanță în Zanzibar

Sunt multe oferte Zanzibar și asta depinde de perioada pe care o alegi și de alte câteva mici detalii. În Zanzibar este de preferat să mergi începând din noiembrie și până-n februarie. Această perioadă este una perfectă și caldă și media temperaturilor este undeva la 25 de grade. Dacă vrei o vacanță fierbinte și cu peisaje unice, aceasta poate fi destinația perfectă. După această perioadă încep precipitațiile și nu-și mai are rostul vacanța.

zanzibar-beach-minDe ce Zanzibar?

 • Plaje cu nisip fin și alb, natura de un verde ireal, apa turcoaz;
 • Orașul de Piatră (Stone Town) – cel mai reprezentativ oraș din Zanzibar;
 • Insula mirodeniilor;
 • Recifuri de corali – un adevărat paradis al scufundărilor;
 • Pădurea tropicală Jozani Forest;
 • Insula Changuu Island (Prison Island);
 • Locul de naștere al lui Freddy Mercury.

Ofertă Zanzibar All Inclusive

oferta-zanzibar-min

Evident că prețul diferă de la un hotel la altul. În funcție de numărul de stele sau de calitatea serviciilor oferite, se pot alege oferte cu 1200 euro sau 2500 euro. Pentru o persoană care își permite și vrea să vadă locuri unice eu cred că merită.

Este o destinație exotică în care multe persoane și-ar dori să ajungă. De ce să vă mint, aș fi încântată să aud că pot vedea o astfel de insulă și dacă aș primi un astfel de cadou aș face și un mic compromis. Mi-aș alunga frica și aș încerca să fac câteva scufundări. Nu am făcut așa ceva niciodată, dar toată lumea spune că imaginea recifului de corali văzut cu ochii tăi este unic. Nu se compară cu nimic și este un sentiment unic să înoți alături de mulți peștișori colorați.

V-ar plăcea o astfel de vacanță?

You may also like

23 de comentarii

 1. Uh ai atins un punct sensibil.. ador marea. ador soarele si mereu visez la urmatorul concediu, anul acesta nu cred ca vom putea merge nicaieri…insa in sinea mea sufar… sper ca anul viitor sa recuperam ,cat despre scufundari sunt super… doar sa stai bine cu plamani… epresiune destul de mare… eu am facut 2 a fost minunat, insa sotul meu doar una a reusit al cea de-a doua i s-a facut rau…..oricum merita sa vezi frumusetea adancului si sa hraneesti pestisori

 2. Nu am auzit de aceasta destinatie turistica 🙂 . Da, nu strica o vacanta acolo dar visez cu ochii deschisi, doar 😉

  1. Lamiita cred ca prefer mai bine caldura decat frigul … vreau putina caldurica. Macar primavara sa fie, dar sa plece iarna asta

 3. Uite…chiar zilele trecute vorbeam cu un prieten, care fix din Zanzibar a venit…ce fotografii mi-a arat…superbe!

 4. La un moment dat si eu am vrut sa merg acolo, am renuntat insa pentru ca drumul e prea lung pana acolo! Abia am stare 3-4 pre in avion, mai mult innebunesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.