Beauty box de la Elefant

Îmi plac surprizele și îmi place ideea acestor Beauty box-uri. Fie că este vorba despre produse pe care le cunosc sau sunt surpriză, bucuria și nerăbdarea cu care aștept coletul este de nedescris. De această dată știam că va fi un colet extrem de generos de la Elefant.

Conținutul surpriză al Beauty box Elefant

Cutia care a ajuns la mine era plină de produse care mai interesante și complet noi pentru mine. Nu mai folosisem nimic din toate aceste produse așa ca am desfăcut și încercat cu nerăbdare fiecare produs în parte.

Ce conține Beauty Box-ul Elefant

Cutiuțele acestea sunt cadoul perfect pentru orice pasionată de beauty ca bine așa că vreau să vă detaliez și vouă conținutul acesteia.

🍀 Ruj lichid lucios L’Oreal Paris Brilliant Signature, 311 Be Brilliant
🍀 Fard de obraz stick Max Factor Miracle Sher, Dreamy Rose 001 🍀 Mascara pentru gene Maybelline Falsies Lash Lift 🍀 Mascara Bourjois Twist Up The Volume, 52 Black 🍀 Gene false Ardell Double Wispies 🍀 Paletă farduri de pleoape Ingrid Cosmetics Nude 🍀 Iluminator Ardell Beauty Attitude Adjustor Shade Perfectly Lit 15 ml 🍀 Șampon pentru păr normal sau cu tendință de îngrășare Love Beauty and Planet Delightful Detox Rosemary & Vetiver 400 ml 🍀 Balsam pentru păr normal sau cu tendință de îngrășare Love Beauty and Planet Delightful Detox Rosemary & Vetiver 400 ml 🍀 Șampon micelar SYOSS pentru păr normal și păr cu fir gros 500 ml 🍀 Balsam Express-Repair Gliss Oil Nutritive cu uleiuri prețioase pentru părul lung predispus la vârfuri despicate 200 ml 🍀 Fixativ pentru fixare puternică Bed Head Hard Head 385 ml 🍀 Perie de păr Wet Brush Original pentru descurcare; 🍀 Spumă de duș Dove Acai, 200 ml; 🍀 Cercei aurii cu perlă 🍀 Carte Sofia Lundberg “Un semn de întrebare este o jumătate de inimă”

Cercei cu perlă primiți în Beauty Box Elefant

Conținutul este foarte bogat, iar pe Elefant puteți achiziționa întreaga cutie exact așa cum am primit-o eu, dar am observat că aceasta se găsește ți în variante mai mici cu diverse alte combinații de produse în funcție de preferințele pe care le aveți. Evident că și prețul unei cutii mai mici este considerabil mai mic și în felul ăsta veți folosi strict ceea ce aveți nevoie.

Produse foloosite în realizare machiajului de mai jos

Ce am apucat să folosesc până în prezent și ce m-a impresionat

Recunosc că mi-aș fi dorit să-mi bag nasul în toate. Toate produsele sunt tentante și sunt curioase cum arată pe tenul meu sau cum se comportă părul meu atunci când le folosesc doar că am încercat să mă limitez doar la câteva.

În ciuda faptului că am vreo 2-3 rimeluri desfăcute, nu m-am put abține și am desfăcut și rimelul Bourjois Twist Up The Volume. De cele mai multe ori un rimel la primele aplicări are o consistență ușor apoasă și abia după o săptămână începe să se așeze frumos pe gene. Consider că acesta a arătat bine după doar 3 aplicări. Mi-a plăcut negrul intens, faptul că rezistă întreaga zi fără să curgă, îmi conturează frumos genele și îmi oferă volum genelor. Interesant este faptul că periuța are în vârf un căpăcel auriu care poate fi rotit și în acel moment periuța se extinde mai mult și cuprinde întreaga pleaoapă. Periuța este din silicon și are perii destul de des pentru că așa îmi explic și faptul că îmi conturează frumos genele.

Blush-ul stick de la Max Factor este o noutate pentru mine pentru că nu am mai folosit un produs de acest gen. Aplic ușor produsul pe linia obrazului și apoi îl întind atât de mult cât consider eu pentru a nu fi extraordinar de strident. Se vede frumos și lejer. Nu aplic o cantitate prea mare, dar este un produs interesant.

Paleta de fard de la Ingrid Cosmetics are fix acele nuanțe pe care eu le folosesc de cele mai multe ori. Nu îmi place să-mi fac un machiaj foarte intens. Prefer nuanțele pământii și să-mi conturez destul de lejer ochii. Poate că pun mai mult accent pe rimel decât pe fard așa că asta se explică că nu mă vedeți foarte machiată în mod normal.

Șamponul micelar SYOSS este cel mai dorit produs în materie de păr. Tocmai am terminat șamponul meu SYOSS și mi-a plăcut enorm de mult cum s-a comportat pe părul meu. Mi-a plăcut că nu mi-a creat nici o neplăcere, mi-a curățat bine părul și că acesta a fost la fel de curat aproape o săptămână. Asta în situația în care eu trebuia să-mi spăl părul la 3-4 zile. Înclin să cred că șamponul este responsabil de asta și nu sarcina, dar parcă îmi este și teamă să-l schimb pentru că sunt mulțumită de acest detaliu.

Cam atât am apucat să încerc până în prezent. De obicei prefer să consum din produsele existente pentru a nu desface multe produse de același gen în același timp. Excepție mai fac gelurile de duș, demachiantele și rimelurile. În rest, încerc să mă limitez pe cât posibil la un produs.

Ce părere aveți de acest Beauty Box de la Elefant? Ce produs vă atrage cel mai mult dintre cele prezentate?

You may also like

31 de comentarii

  1. Îmi place ce contine acest beauty box paletă de farduri si rujul să le folosești cu plăcere draga mea

    1. Imi place sa vad cand ne prezinți cutia. Imi plac produsele de machiaj foarte mult . Am văzut că ai si o paleta este super. Sa le folosești cu drag.

  2. Foarte multe și bune produse au fost în acea cutiuță ,pare tare frumoasă nuanța rujului ,îmi place cum se vede ! Să le folosești cu plăcere draga mea ,numai produse minunate !

  3. Cel mai tare imi place paleta de farduri. Are niste culori foarte versatile.
    In rest vad ca a fost un beauty box foarte generos si stiu ca si pretul era ok.

    P.S> Se vede ca este insarcinata, chiar radiezi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.