5 tipuri de proceduri la care putem apela pentru a arăta cât mai bine

Procedurile moderne din saloanele de înfrumusețare ne ajută să ne creăm o imagine cât mai bună. În multe dintre saloane ni se oferă pachete de înfrumusețare tot mai tentante. Acestea includ tratamente sau proceduri complexe doar pentru o anumită parte a corpului sau pentru toate zonele corporale vizate. Clinicile au personal calificat în domeniu și cursuri de specializare calificare cu ajutorul cărora ne pot îndruma către cele mai potrivite proceduri.

În saloanele cu o bună dotare, ne putem face tratamente corporale, tratamente pentru păr și mici intervenții de natură medicală. Iată 5 tipuri de proceduri la care putem apela pentru a arăta cât mai bine.

1. Tratamente pentru păr

Ne expunem destul de des părul la proceduri diverse, care îl degradează. Îl coafăm, îl vopsim și ajungem să îi modificăm structura. Ajunse în saloanele de înfrumusețare,  specialiștii ne vor face o diagnoza și după ce vor evalua problemele părului nostru, vor alege tratamentul potrivit. Putem avea parte de proceduri precum crioterapia sau mezoterapia. Prima ajută părul să crească și înlătură problemele cauzate de mătreață, iar al doilea ajută la stimularea creșterii părului.

2. Tratamentele pentru picioare frumoase

Putem avea parte de un răsfăț al picioarelor. Ne putem bucura de masaj anticelulitic, de împachetare pentru picioare obosite sau de tratamente pentru înlăturarea unor probleme dureroase și inestetice.  Tratamentul varicelor este un astfel de tratament.  Varicele pot ridica mari probleme de sănătate. Ne creează senzația neplăcută de picioare grele. Există mai multe metode de a scăpa de varice.  Specialiștii recomandă scleroterapia ca procedeu de înlăturare a varicelor și , oricum ar fi, important este să nu ignorăm această problemă și să căutăm rezolvarea acesteia.

3. Liposucția

Multe persoane nu au timp să facă sport sau au anumite probleme cu depunerea neuniformă a grăsimii pe anumite zone ale corpului. Pentru că ne dorim să avem o siluetă armonioasă, lipsită de grăsime, putem opta pentru remodelarea corpului prin liposuctie. Este ideală pentru a ne remodela zonele cu probleme, mai ales în cazul persoanelor în care nici o altă metodă nu dă rezultate. Este o metodă sigură, rapidă și eficientă pentru a îndepărta grăsimea. Procedura este eficientă în majoritatea cazurilor.

4. Tratamentele antirid

Apariția primelor linii fine nu este deloc pe placul nimănui. Oricine vrea un ten frumos, o piele fină, lipsită de imperfecțiuni. Oricât de mult am încerca să oprim apariția lor, pare imposibil. O cremă nu poate face minuni peste noapte și nu este suficientă pentru a stopa apariția ridurilor. Mezoterapia facială este un tip de procedură nonchirurgicală care ne întinerește tenul. Aceasta înlătură semnele de oboseală, imperfecțiunile tenului și acționează împotriva apariției ridurilor și la diminuarea celor existente.

5. Tratamente contra cicatricilor

Cicatricile sunt  urme destul de supărătoare și cu atât mai mult cu cât se află în cele mai expuse zone. Tratamentele pentru dispariția lor sunt unele complexe. Constau în aplicarea de creme, folosirea unor injecții care acționează în profunzime și apelarea la procedura cu laser de înlăturate totală a lor.

Sunteți mulțumite de felul în care arătați? Ce proceduri ați vrea să vă faceți pentru a scăpa de un complex?

You may also like

18 comentarii

  1. Mulțumim pentru aceste informații ,trebuie să ținem cont de ele dacă ne dorim să arătăm bine și cu toate alte treburi pe care le avem pe primul loc ar trebui să punem acest aspect .

  2. Eu as apela la toate, mai putin cel cu varicele,multumesc lui Dumnezeu, din alea nu am.Ba chiar as mai adăuga

    1. Poi prima pe care as incerca ar fi liposuctia (după sarcina am rămas cu o burtica si nu scap de ea deloc) este nașpa rău am vazut o filmare cum se procedează. Este urât. Dar rabd. As incerca si pt cicatrici (Am o operație de apendicită zici ca mia scos matele) am vrut să mă tatuez sa nu se vada , dar imi este teama . Pt cercetări nu este nevoie ca nu am si nici riduri. Tratament la par ar mai fi . Imi tot cade si nu sta nici vopseaua pe el . Mulțumim pentru sfaturi!!!

  3. Deocamdata sunt mulțumită de cum arat ,mulțumim frumos pt sfaturi o femeie trebuie să aibă grijă de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.