Jup, un pisoi de soi – Alex Blenche (recenzie)

Cărțile pentru copii sunt în topul preferințelor mele. Îmi este mai mare dragul să văd cu cât entuziasm deschide coletul de la Libris fetița mea. Este încântată de fiecare cărticică care i-o cumpăr și, mai nou, se uită pe spatele acestora pentru a-mi da noi idei în cazul în care seriile au mai multe cărți. Cartea aceasta a fost un real succes și tocmai din acest motiv vreau să vă povestesc puțin despre JUP!

Alec Blenche – unul dintre cei mai apreciați autori de cărți pentru copii

Alec Blenche a scos o serie de cărți pentru copii foarte apreciate și foarte educative. Recunosc că eu abia acum l-am descoperit, dar cărți precum Erus și valea răbdării sau Aventuri în țara virtuților sunt foarte apreciate atât de părinți cât și de copii. Eu am primit ca și recomandare cartea cu JUP precum și seria celor 3 cărți cu Erus.

Jup, un pisoi de soi

Jup este un pisoi micuț care are chef de joacă, care este puțin neastâmpărat și care face diverse trăsnăi. Își face prieten cățelul unor vecini și îi împărtășește cea mai mare dorință a lui …. de a jbura! Adică zbura! Nu vorbește foarte bine și mai stâlcește anumite cuvinte. Prietenul lui cel mai bun, cățelul Jack, încearcă să-l ajute să-și îndeplinească dorința și trece prin cîteva peripeții care mai de care mai haioase.

Reacțiile fetiței mele au fost foarte interesante. A fost amuzată și curioasă în aceeași măsură. A început să înțeleagă firul poveștii și să pună întrebări, așa că povestea este foarte drăguță.

Ar fi interesant să citiți cartea pentru a afla dacă reușește Jup să zboare!

You may also like

26 de comentarii

  1. Multumim pentru recomandare! Aceste cărți sunt foarte frumoase si dezvolta imaginatia copiilor frumos!

  2. Pare foarte draguta cartea! Mai ales ca fetitei mele ii place sa ii citesc, ar fino alegere buna!

  3. Si mie mi se par foarte faine si placate aceste lecturi, deci unu princhidel cred ca ii plac la nebuine<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.