Jup, un pisoi de soi (Orice pentru o budincă)

Cărțile pentru copii au început să-și facă loc tot mai des în biblioteca mea. Îi iau fel și fel de cărți doar pentru a-i deschide fetiței pasiunea pentru citit. Și, nu în ultimul tând, să-i dezvolt imaginația. Volumul 1 a cărții Jup, un pisoi de soi a fost un real succes pentru Cristina. Povestea simplă, pe înțelesul ei, și implicarea pisoiului în acțiunea cărții a fost de vis.

Jup, un pisoi de soi – volumul 2

Alec Blenche a înțeles exact cum trebuie să construiască o poveste pentru a-i captiva pe copii. Jup este o carte pentru copii între 3 – 7 ani. Este o poveste ușurică, haioasă și cu imagini sugestive care să-i atragă pe copii.

A doua carte nu este tocmai o continuare a primeia. O puteți citi lejer pe aceasta prima și nu veți întâmpina nici o problemă. Ideea poveștii se învârte în jurul unei budinci. De fapt este desertul preferat al lui Jup. Fetița familiei în care Jup locuiește preferă să răsfețe pisicuța, dar s-o și chinuie atunci când arfe chef ea de joacă.

Într-una din zile ea are chef să-l pieptene pe Jup, să-l machieze și să-l chinuie, iar el este de negăsit. Încearcă să-l ademenească cu o budincă și tot așteaptă să cedeze tentației. Jup pune foarte multe lucruri în calcul înainte de a ieși din ascunzătoarea lui. Pe de-o parte își dorește nespus de mult budinca și, pe de altă parte, nu are chef să fie chinuit.

Dacă vreți să vedeți dacă Jup cedează tentației, vă îndemn să citiți cartea. Pentru un copil aceasta este de vis. O găsiți online pe site-ul librăriei online Libris. Cartea are 32 de pagini și coperta este cartonată.

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.