Gloria Market – magazinul cu cele mai gustoase, sănătoase și utile produse

La ultima întâlnire de bloggerițe am avut drept sponsor o firmă gălățeană Grande Gloria. Eu le-am făcut câteva vizite de-a lungul timpului și sunt familiarizată cu o parte dintre produsele acestora. Nu pot decât să le laud, să mă bucur că sunt din orașul meu, dar și de faptul că folosesc ingrediente atât de curate încât pot fi recomandate chiar și celei mai exigente persoane. Ei reușesc să combine perfect ingredientele astfel încât să realizeze cele mai bune produse și am să vă povestesc ce am folosit de această dată.

În cazul în care vă tentează oricare dintre produsele mele sau vreți să le încercați, să știți că ele pot fi achiziționate și online de pe Lolliboni.ro.

Grande Dolceria

Tot ce ține de gustări, dulciuri, ronțăieli sunt sub marca Grande Dolceria. Eu am încercat până acum turtă dulce, biscuiți, cornuri și alte prăjiturele nu pot să vă spun decât că mi-au plăcut mult. Eu chiar am fost impresionată de acestea și tocmai din acest motiv am întâmpinat cu drag și nerăbdare și pachetul acesta.

În colet am regăsit o jucărie sub formă de inimioară Hello Kitty pe care nici n-am apucat s-o pozez pentru că a dispărut din zbor. Am rămas doar cu inimioara. Acadelele lor sunt la fel de apreciate de Cristinuța mea așa că și aceea s-a evaporat ca prin minune. Nu vreau să vă spun că mi s-a întâmplat ca într-una din zile să dau o fugă special până la acest magazin pentru că scumpa mea fetiță îmi cerea acadelele lor și nu am rezistat rugăminților.

De data asta am găsit un pachet de sărățele coapte care au un ambalaj frumos. Gustul este perfect. Sunt bune, crocante și perfecte pentru acele momente când ai chef de ceva ronțăieli. Rondelele de orez sunt o noutate pentru mine. Am început să consum genul ăsta de produse pentru că poți pune ceva tartinabil pe ea și este ceva mai sănătoasă decât o felie de pâine.

Biscuiții cu ciocolată sunt delicioși. Sunt perfecți pentru a fi serviți ca atare, dar și alături de o ceașcă de cafea. În plus, am avut și un salam de biscuiți bun, un biscuite cu bezea învelit în ciocolată și o ciocolată cu caramel.

Toate produsele au fost bune. Mi-au plăcut și le-am consumat împreună cu familia. În magazin sau pe site găsiți foarte multe game de produse care mai de care mai apetisante și eu vă asigur că nu vă vor dezamăgi la gust.

Siguranță sporită și igienă perfectă cu Hygienium

Hygienium este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri atunci când vine vorba de dezinfectante. La ei găsim antibacterian gel, șervețele umede, șervețele intime, emulsie pentru igienă intimă sau dischete demachiante. Cel puțin, astea sunt produsele pe care eu le am de la ei deși în portofoliul lor au o gamă mult mai diversificată de produse.

De-a lungul timpului am încercat tot felul de produse de la ei și printre cele folosite care mi-au plăcut au fost și gelurile dezinfectante pentru copii care sunt colorate, dar și produsele împotriva țânțarilor sau chiar de calmare a pișcăturilor folosite vara trecută.

În portofoliul lor de produse au o gamă completă de îngrijire a bebelușilor – Cottonino. Dintre acestea am folosit și eu produse de baie, șervețele umede, etc. Mi-au plăcut mult și chiar am fost surprinsă de calitatea acestora.

Voi cunoașteți produsele lor? Dezinfectantele Hygienium se află și în gențile voastre?

You may also like

16 comentarii

  1. Doar ce am primit si eu de la amica mea un dezinfectant Hygienium si de abia astept sa il testez sa vad ce imprersie imi lasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.