Rucsac mamă/fiică din paiete reversibile

Rucsacul a devenit acel accesoriu indispensabil din momentul în care am devenit mămică. Atunci am descoperit că un rucsac poate fi extrem de practic, dar și elegant în egală măsură. Când vine vorba de fetița mea pot să spun că nu este o lege general valabilă. Astăzi vrea poșeta cu Elsa, mâine gentuța cu prințese sau își alege o păpușică care s-o însoțească la grădi. Mi-a surâs ideea de a purta acelaș model de rucsac.

PINA Calin are mai multe modele de rucsace, printre care și un set de rucsace mov/turcoaz cu paiete reversibile. Având în vedere că recent mi-am făcut 2 tricouri mamă/fiică cu mesaje personalizate, am fost aproape convinsă că o îmi voi cuceri fetița cu aceste seturi de rucsace! Ca să nu mai zic că acestea au o culoare plăcută, caldă și că au și paiete reversibile! Paietele sunt mov sau turcoaz în funcție de ținuta aleasă și de preferințe.

Rucsac mov/turcoaz cu paiete

Gențile nu mai sunt de mult în topul preferințelor mele, așa că am fost tare curioasă să văd cât de bine mă împac cu acest model de rucsac. Am purtat până acum modele clasice în culori neutre. Provocarea a fost să încerc un rucsac în culori vesele precum este acest rucsac.

Rucsacul mov de la PINA Calin m-a surprins plăcut. Este foarte spațios și foarte bine compartimentat. Bretelele sunt ajutstabile, groase și moi și îmi place că nu crează nici un fel de disconfort oricât de mult l-aș purta. În partea de sus a bretelelor are paiete. Toate paietele de pe rucsac sunt reversibile și se poate purta făcând o combinașie între cele două culori.

rucsac paiete mov

La exterior are un buzunar ușor ascuns în partea din față care se închide cu fermoar și interioul acestuia este din piele ecologică mov. În lateral are 2 buzunare micuțe în care se poate pune o sticlă de apă sau alte lucruri mărunte. În interior are un compartiment mare, pe partea din spate are un buzunar care se închide cu fermoar și în partea din față mai are 2 buzunărașe.

Interiorul este dintr-un material impermeabil, iar la exterior, în părțile în care nu are paiete, se găsește piele ecologică de cea mai bună calitate. Recdunosc că îmi face plăcere să îl port și este ectrem de practic.

Rucsac de copii cu paiete

Copiii sunt atrași de paiete și de culorile vesele. Faptul că este o culoare frumoasă care nu are cum să-i lase indiferenți pe cei mici. Cam așa a fost și cu fetița mea când a văzut prima oară acest rucsac. El este potrivit pentru fetița mea de aproape 5 ani și poate fi purtat cu ușurință. Chiar dacă putea să aleasă să-l poarte pe mov sau pe turcoaz, a preferat să îl purtăm amândouă în aceeași culoare. Doar din dorința de a fi la fel. Diferențele dintre rucsacul ei și al meu sunt foarte mici, dar am să le punctez ca să știți exact.

Rucsacul are la exterior are un buzunar în partea din față care are un femoar la vedere. În plus, buzunarul este delimitat cu piele ecologică mov. Interiorul buzunarului din față are paiete chiar și pe interior. Pe lateral, la exterior, are 2 buzunare micuțe care poate fi folosit pentru o sticlă de apă și pentru o jucărie de dimensiuni mici.

Interiorul este foarte spațios spațios și, din propria experiență, vă spun că la poze Cristina purta extrem de multe jucării în el. Sunt buzunare pe partea din spate cu fermoar și în partea din față are mici buzunărele. Interiorul are același material impermeabil.

Ambele rucsace sunt foarte frumoase, mi-a făcut plăcere să le port și cu siguranță mă voi mai lipi de el de multe ori de acum. Cu siguranță îl voi purta, în special, atunci când ies cu fetița mea pentru că sunt foarte multe persoane care întorc privirile cătr noi în momentul în care ne văd atât de asortate!!!!

Ce părere aveți de aceste rucsace de la Pina Calin?

pina calin

You may also like

12 comentarii

    1. Draga mea Ramona esti minunata arati foarte bine,Cris este o scumpa!imi place foarte mult tinuta ta si a feței si rucsacele sunt foarte frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.