Outfit lejer de la Bonprix

Bonprix este un site de pe care comand ocazional în funcție de evenimentele din viața mea, dacă am nevoie de o piesă vestimentară în mod special sau când am un eveniment și vreau să fiu specială. Am câteva comenzi pe site până acum așa că cunosc modul de livrare și consider că știu să mă ghidez să-mi aleg mărimea corectă.

Viața este roz

Prima alegere din această combinație au fost chiar pantalonii. Au un croi lejer pe picior și sunt perfecți de purtat zi de zi. Cam așa mă îmbrac eu în mod normal. Foarte rar vă vedeți defilând în fuste sau rochițe. Am zis că prefer ceva lejer pentru o zi plină de alergătură sau pentru o ieșire cu copilul în parc.

Recunosc că alegerea mărimii m-a indus ușor în eroare prin simplul fapt că m-am mai îngrășat un pic în ultimul timp. De obicei, la pantaloni alegeam un 38, dar acum am zis că mi s-ar potrivi un 40/42. Sunt ușor mai lărguți, dar îi voi rezolva din punctul ăsta de vedere. Modelul îmi place și stilul acestora mi se potrivește.

Tricoul l-am ales pe același principiu. De fapt eu port un M și am ales tot 40/42. Eu mă bucur că pe site se găsește un tabel de mărimi pentru a ne orienta mul mai ușor doar că diferența dintre cele 2 numere este mult prea mare ca să mă pot decide. De exemplu, eu la bust am 90 cm. Mărimea 40 se încadrează între 90-93, iar mărimea 42 94-97. În concluzie, alegând mărimea 40/42 ar trebui să fiu convinsă că tricoul meu se încadrează undeva între 90-97. Cam mare plaja de numere. Potrivit tabelului nu puteam nici o mărime mai mică pentru că n-aș fi vrut să fie mulat.

Adidași albi de la Bonprix

Îmi doream de ceva timp o pereche de adidași albi simplu care să nu aibă nici un semn. La încălțăminte se potrivesc mărimile. Mi-am luat exact mărimea mea și îmi vin la fix.

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.