Colecția mea de tricouri personalizate de la Printado.ro

Vara port foarte multe tricouri și de multe ori nu apelez la modele speciale. Îmi place să le schimb zilnic și să fie ușor asortabile. De preferat să se potrivească la o pereche de jeanși clasici și la o pereche de adidași sau sandale. Am profitat de ocazie că am descoperit recent un site cu multe modele de tricouri personalizate și am zis să îmi iau și eu.

Mesaje simple, dar de efect pe tricourile mele personalizate

Tricourile alese de mine au fost toate pe alb. Îmi place să port bluze albe și tocmai din acest motiv m-am orientat către tricouri albe și cu diverse mesaje imprimate. De fapt, și anul trecut am fost atrasă de genul ăsta de tricouri și am tot căutat diverse modele care să mămulțumească. Din diverse motive nu m-am gândit absolut deloc că aș putea să-mi personalizez eu singură tricoul și satisfacția ar fi fost pe măsură.

Tricou personalizat printado

Printado.ro a fost site-ul la care am apelat pentru aceste modele de tricouri. Mi-a plăcut mult faptul că au forte multe modele pe site de unde să mă inspir și, în plus, calitatea tricourilor este foarte bună. Le-am spălat de mai multe ori și acestea arată impecabil, atât ele, cât și imprimeul în sine. Un alt aspect care mi-a plăcut este faptul că tricoul vine ușor cambrat și se așează frumos pe corp. Consider că acest detaliu este un plus. Eu chiar urmăresc detaliile de acest gen și mă bucur că am găsit astfel de modele pe site.

Tricou personalizat Celine

Acesta este tricoul cel mai dorit. Tocmai pentru că l-am văzut la multe persoane m-a făcut să mi-l doresc și eu. N-a fost tocmai greu să mă hotărăsc asupra lui. Din momentul în care l-am văzut pe site am știut că acesta va fi unul dintre alegerile mele. Celine este numele unui brand de fapt. Nu cred că se comercializează și în România. Oricum ar fi, mie îmi place și sunt mândră de alegerea mea.

Paris is always a good ideea

Parisul este pe lista destinațiilor în care mi-aș dori să ajung. N-am ajuns până acum și poate că nu a fost momentul potrivit sau nu am fost suficient de romantică pentru asta. Oricum ar fi, mesajul este foarte frumos și demn de a fi purtat pe unul dintre cele mai noi tricouri ale mele. Calitatea și materialul este identic cu cel al primului tricou și mi-a făcut o deosebită plăcere să-l port. Eu mi-am ales mărimea M pentru că asta port în mod normal și mi-au venit super!

Nu sunt o persoană în trend cu moda. Port ceea ce-mi place, ce mă avantajează și cam asta este. Important este să mă simt bine în pielea mea și să-mi facă plăcere. Asta s-a întâmplat și în cazul acestui mesaj de pe cel mai nou tricou al meu de la Printado. Viva la Moda este un mesaj frumos și perfect pentru a fi purtat ori de câte ori avem o dispoziție bună.

Vă plac tricourile personalizate? Care dintre cele 3 tricouri vă place cel mai mult?

You may also like

17 comentarii

  1. Acum ceva timp mi-am personalizat cateva tricouri cu logo-ul blogului, dar de atunci n-am mai apelat la astfel de firme decat pentru a darui tricouri personalizate prietenilor.

  2. Iti vin tare bine! Si eu ador tricourile personalizate, simt ca ma reprezinta si le port deci cu mult drag 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.