Bluze scurte de la Femme Deluxe

Acum o lună v-am arătat salopeta și rochia de la Femme Deluxe. În realitate comanda mea a foat compusă din 4 articole și astăzi vreau sa va arat cele 2 bluze. Eu sincer mă bucur că am reușit să-mi nimeresc mărimea la toate./ M-am ghidat după tabelul de mărimi și toate mi s-au potrivit la fix.

White Fluffy Long Sleeve Crop Jumper

Bluza albă pufoasă

Îmi plac buzele pufoase doar că este prima bluză pufoasă scurtă. Este moale și plăcută la atingere doar că am stat un pic să analizez modul în care pot combina bluza pentru că eu nu stau cu abdomenul la vedere. Poate dacă aș fi avut un abdomen perfect altfel ar fi stat datele problemei. Decolteul este decent doar că este puțin mai larg și mânecile vin perfect. Se vede ca site-ul este din Anglia. Nu mai am problema mânecile scurte cum se mai întâmplă în cazul site-urilor din China.

Eu am purtat-o în combinație cu o pereche de blugi cu talie înaltă! Mă simt foarte confortabil în ea și combinația a fost una perfectă pentru mine. Am ieșit de câteva ori îmbrăcată așa la un suc și recunosc că mi-a plăcut tare mult. Cred că poate fi considerat un outfit casul perfect.

Black Digital Number print slogan tee

Tricou negru cu imprimeu numeric

Iubesc hainele negre și cred ca acest lucru l-ați văzut și voi pentru că apelez destul de des la piese vestimentare care conțin această culoare. Tricoul acesta are un material foarte subțire, dar plăcut la atingere. Pe piept are scrise câteva numere într-o ordine aleatorie. Cred că asta nici nu are foarte mare importanță pentru că eu am fost atrasă de felul în care se așează pe corp.Tricoul am preferat sa îl combin cu o pereche de pantaloni scurți. Aceștia sunt ușor diferiți pentru că în partea din față are o bucată material ceea ce te duce cu gândul la ar fi o fustă. Pantalonii au talia ușor mai înaltă și asta a făcut ca trecerea dintre tricou și pantaloni să se facă la fix. Combinatia dintre tricoul Femme Deluxe, pantalonii scurți cu broderie și cizmele negre lungi mi s-a părut că se potrivesc perfect și crează un outfit elegant și comod!

Care dintre cele 2 bluze vă place cel mai mult?  

You may also like

9 comentarii

  1. Esti minunata draga mea! Imi plac foarte mult aceste tinute dar cel mai mult imi plac pantaloni scurti,sunt foarte frumosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.