Salopetă neagră sau rochie neagră cu umerii goi?! 2 outfit-uri care m-au pus pe gânduri

Primăvara se poartă culori vesele, culori calde și care să te scoată puțin din zona clasică. Aș putea să spun că este anotimpul în care putem să îndrăznim și să facem combinații mai îndrăznețe de culori. Știu că de la vorbe la fapte este drum lung pentru că mă cam contrazic un pic. De fapt eu vă prezint 2 ținute care au drept culoare clasicul negru. Eu am ales aceste piese cu gândul la câteva evenimente speciale care urmează să aibă loc și nu prea am mizat pe faptul că le voi putea purta neaparat în acest anotimp.

FemmeLuxe este un site din Anglia care are niște produse foarte frumoase. Am stat un picuț cu sufletul la gură pentru că nu știam dacă mărimea aleasă este bună. M-am ghidat după tabelul de mărimi și le-am nimerit la fix. Așa că vă recomand și vouă să-l consultați în cazul în care vă propuneți să cumpărați ceva. Despre produse auzisem câteva cuvinte precum că ar fi de o calitate foarte bună, doar că salopetele lor sunt ușor lunguțe și au nevoie de modificări. În cazul meu nu a fost nevoie. Mi-a venit la fix salopeta și s-a așezat foarte bine. 

Black Belted Bodycon Midi Dress

Rochie neagră cu umerii goi de la Femme Luxe

Iubesc rochiile și sigur cunoașteți acest aspect. Mi-am ales această rochie pentru că mi s-a părut extrem de elegantă și nu m-am înșelat deloc. Are un material plăcut la atingere și ușor elastic. Rochia se așează foarte frumos și mi se pare că mă pune frumos în evidență. Pe site erau poze prin care această rochiță apărea cu umerii goi. Nici o clipă nu m-am gândit că de fapt aceasta poate fi purtată atât cu umerii goi și lăsată atât de jos pe cât ne dorim sau putem s-o lăsăm ridicată. În acest caz, am să vă las câtea poze ca să vedeți cam cum se așează.

Începând de la umeri și până la încheietură, rochia este ușor bufantă. Aș putea să spun că acest aspect o face specială și îmi doresc ca din pozele mele să vă puteți face o idee.

Black Belted One Shoulder Jumpsuit 

Salopetă neagră cu umărul gol

Hainele care lasă un umăr la vedere mi se par foarte sexy. Decât să las decolteul la vedere, eu prefer să las umărul la vedere. Mai bine las imaginația multora să funcționeze și poate că în felul ăsta par ceva mai interesantă. Salopeta am purtat-o cu o pereche de pantofi cu toc de 12 cm și s-a așezat absolut superb. Chiar mi se pare că asocierea a fost genială.

Lungimea a fost mai mult decât potrivită pentru că s-a terminat exact așa cum scrie la carte. Vârful pantofului s-a văzut exact atât cât trebuie. De exemplu, eu am 1,72 m și dacă aveți și voi cam aceeași înălțime să știți. În cazul în care sunteți ceva mai scunde să știți că nu este foc, se poate modifica destul de ușor. Materialul este identic cu cel al rochiei. Este un material moale și ușor elastic care se vede frumos pe corp. Salopeta are pantalonii evazați. Modelul mi se pare că este interesant. Este un model relativ simplu, dar de efect.

Părerea mea depre comanda la Femme Luxe

Produsele le-am primit relativ repede. Cred că a durat în jur de 10-14 zile și a ajuns la poșta locală. La poșta locală nu se percepe vreo taxă suplimentară. Calitatea produselor este mai bună decât aș fi sperat eu. Nu știu de ce mă așteptam să fie de o calitate inferioară și poate că din acest motiv am fost surprinsă plăcut.

Comanda mea a fost compusă din 4 produse. Celelalete 2 produse sunt 2 bluze și m-am gândit să le pun într-un articol separat. Chiar recomand acest site. Tocmai am mai aruncat o privire pe site și am observat că a adăugat produse noi care ai de care mai frumoase. Mie mi-a atras atenția un sarafan și cred că asta voi include pe viitoarea mea comandă.

Ce părere aveți despre aceste produsele alese de mine? Vă place salopeta sau rochia?

 

You may also like

21 de comentarii

  1. Ce bine stau pe tine..îți scot foarte drăguţ formele în evidenţă..mmm..pe tine te prinde orice

  2. kill me! Mie nu imi place niciuna. Nu e vorba ca nu vin bine pe tine, ca silueta te ajuta si arata bine pe manechin, dar nu imi plac ele, ca piese. In primul rand culoarea. A venit primavara si tu in negru? Poate vrei sa te bat!

  3. Sunt frumoase amandoua,dar eu inclin mai mult spre rochie! Si eu prefer negrul(fiind mai dolofana) ,ma simt mai confortabil decat intr-o culoare deschisa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.