Cumpărături făcute de Summer Black Friday de pe Notino

Reducerile mă atrag ca un magnet, iar cei de la Notino au o nouă serie de reduceri. Acest aspect nu poate decât să mă bucure pentru că în felul ăsta îmi pot face provizii noi. Pe de-o parte îmi cumpăr ceea ce mai am nevoie pentru perioada următoare, dar este un moment bun să-mi refac stocul produselor favorite.

Summer Black Friday se referă la o reducere de 20% la brandurile selectate din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice. Pentru a beneficia de reducere trebuie să folosești codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Comanda mea pe Notino

Inițial mi se pusese pata pe câteva produse doar că, evident, mi-am luat mult mai multe decât îmi propusesem inițial. Oricât de multe cosmetice ai avea parcă te umpli de bucurie atunci când îți comanzi câte ceva nou chiar dacă nu îl poți desface de a doua zi pentru că mai ai multe altele desfăcute pe care ți le-ai dori să le termini.

Când spun asta mă refer la rujuri. Am destul de multe rujuri, dar parcă nici o nuanță nu seamănă cu alta și nici unul nu este la fel de cremos, rezistent, hidtratant, etc. De acestă dată am descoperit câteva produse de la Nyx Cosmetics. Mi-am ales rujul Butter Lipstick pentru că, așa cum îi zice și numele, mă așteptam să fie un ruj cremos. Nuanța aleasă de mine este Fruit Punch care în realitate este un roz aprins specific nuanțelor care mă atrag pe mine. Se v ede tare fumos pe buze și deja l-am pus în geantă.

Autobronzante – Bioderma și Bielenda

Anul ăsta am fost doar câteva zile la mare și nu am fost foarte bună prietenă cu soarele. Am preferat să mă protejez de soare și să folosesc produse precum cele de la Avène . În concluzie, la capitolul bronz stau destul de prost pentru că prefer să mă cam protejez de soare. Eu pun accent pe autobronzante. Îmi este cam teamă să nu ies cu pete și de cele mai multe ori merg la sigur pentru a nu face prea multe încercări pe mine ca să arăt ca un dalmațian. Tocmai din acest motiv mi-am luat autobronzantul de la Bioderma care este de top. Nu l-am folosit, dar abia aștept să văd exact cum se schimbă nuanța pielii mele.

Eu abia am descoperit că există șervețele autobronzante și am înțeles cu 4-5 astfel de șervețele ar fi suficiente ca să poți aplica pe tot corpul. Există riscul ca în cazul în care nu te ștergi peste tot să ai pete și îmi este ușor teamă de acest aspect. Asta și pentru că în momentul în care dai cu șervețelul nu se abservă nici o diferență și nu prea știi pe unde ai dat și pe unde nu. Un șervețel autobronzat de la Bielenda costă 5 lei pe Notino.

Gel de curățare cu pensulă Garnier

M-a rugat mama să-i cumpăr un produs pentru puncte negre și care să fie și eficient. M-am tot uitat pe tot site-ul și evident că am citit și recenzii pentru că eu în prezent nu cunosc nici un produs care să fie cu adevărat bun. Nu știu cum am ajuns la acest produs care avea multe recenzii pozitive. Toată lumea îl lăuda și chiar fetele erau atât de încântate de acești peri cu silicon și de blândețea cu care ei curăță încât au zis că intenționează să-și pună produsul lor de curățare în acest recipient. Eu abia aștept să văd dacă mama va fi încântată de el. Chiar am fost în dubii dacă nu cumva să cumpăr din start 2 produse la fel, adică să rămân și eu cu unul. Aștept părerea ei ca să văd ce voi face.

Vitamina C de la Delia Cosmetics

Când vine vorba despre un brand nou sunt destul de reticentă. Nu prea fac eu încercări pe tenul meu, dar despre Vitamina C de la Delia Cosmetics am tot văzut-o la o altă bloggeriță care se declara foarte mulțumită de ea. Chiar susținea că petele pigmentare s-au diminuat vizibil de când folosește acest produs. Eu mi l-am cumpărat, dar îl voi folosi din toamnă pentru a nu avea alte neplăceri. Chiar sunt curioasă dacă este atât de eficientă. Are un preț teribil de mic, în jur de 20 lei, și dacă ar face ceea ce promite ar fi excelent.

Voi ce produse folosiți pentru îndepărtarea punctelor negre? Ce produse ați mai descoperit recent? Folosiți vreunul din produsele cumpărate de mine?

You may also like

19 comentarii

  1. Îmi place foarte mult ce ți-ai comandat ,mă tentează gelul acela cu pensulă de la Garnier, să le folositi cu plăcere

    1. Chiar sunt curioasa cu vitamina c de la Delia Cosmetics…chuar îmi doresc sa scap cu ca de petele astea pigmentarea…sa le folosești cu placere

    1. Autobronzantul de la Bioderma este absolut geniaaaal si il recomand și eu cu toată încrederea. Pe celelalte încă nu le-am încercat, dar nu e timpul pierdut.

  2. Gelul de curățare cu pensulă cred ca e super.Pentru puncte negre imi cumpărasem black mask de pe Aliexpress și îmi place mult

  3. Nu am nimic din produsele pe care le-ai cumpărat ,dar aș vrea să încerc autobronzantul de la Bioderma ,mi-au plăcut mult produsele de la ei pe care le-am încercat până acuma ! Să le folosești cu plăcere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.