Protecția termică pentru păr face ca părul să fie mult mai sănătos

Părul meu este unul ușor indisciplinat. Dacă nu-l aranjez nu pot să zic că ia o formă foarte frumoasă așa că m-am obișnuit ca după fiecare spălare să mă gândesc un mod de a-l aranja. Am câteva propuneri pentru voi în speranța că vă voi veni și vouă în ajutor dacă sunteți în căutarea unor noi idei de aranjare a părului.

Peria de întins părul

Iubesc părul drept. Nu cred că există vreun alt mod în care să-mi port părul și să-mi placă la fel de mult. Pentru asta este nevoie să apelez la diverse accesorii cu aer cald care să mă ajute să-l întind. Părul meu are zone cu ușoare onduleuri sau zone în care stă aproape drept. Oricum ar fi este nevoie de puțină stilizare și peria de întins părul este accesoriul pe care-l iubesc eu cel mai mult.

Placa de păr am folosit-o foarte mult timp doar că îmi arde părul mult mai tare, plus că îmi dispare volumul de la rădăcină. Eu nu am probleme cu volumul părului și faptul că mi-l face lipit de cap nu-mi place deloc. Ca să pot să-l ridic cumva este nevoie de șampon uscat. Dacă vreau să evit artificiile de genul prefer să apelez la peria de întins părul. Aceasta nu-mi agresează atât de tare părul și să știți că părul meu rămâne întins până la prima spălare. Evident dacă nu cumva este foarte multă umezeală afară.

Peria de întins părul trebuie folosită obligatoriu împreună cu protecția termică. Căldura periei poate afecta structura firului de păr, iar această protecție ajută părul să aibă o strălucire aparte și să nu sufere. Niciodată nu am folosit aparate cu căldură pe părul umed sau chiar pe părul ud. Părul trebuie uscat complet, apoi se aplică protecția termică, se distribuie uniform doar ca să evităm să atingem rădăcina.

Protectie termică par

Într-un timp foloseam protecții termice care erau foarte uleioase. Treptat le-am înlocuit cu unele ceva mai lejere pentru păr. Prima descoperire a fost Eimi Thermal Image Wella Professionals și este o combinație plăcută. Nu-mi încarcă părul și face o treabă bună. Oricum ar fi, eu iubesc produsele Wella așa că merită să-i acordați atenție dacă și voi folosiți produse cu căldură. Un alt produs pe care l-am remarcat la o prietenă a fost Syoss Keratin. Acesta se simte ca o soluție non uleioasă. O pulverizez pe păr, o las să se usuce și eu cred că este eficientă.

Foarte să punctez faptul că niciodată nu folosesc feon sau perie rotativă fără protecție termică. Chiar și cu protecție părul suferă și se subțiază la vârfuri treptat, dar nu se usucă la fel de tare ca atunci când nu folosiți niciun produs.

Voi folosiți protecție termică pentru păr? Care sunt produsele voastre preferate?

You may also like

16 comentarii

  1. Nu folosesc protecție termică pentru păr ,dar nici perie sau placă nu folosesc,prefer să-l las așa cum este el .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.