Cadou personalizat cu Swarovski de la Swart

Săptămâna asta a fost ziua mea. Nu vreau să mă laud cu aqsta, în schimb vreau să mă laud cu unul dintre cadourile primite. De fapt acest cadou a ajuns cu puțin timp înainte de a fi ziua mea, dar mi-a plăcut tare mult ideea. Se întâmplă frecvent să nu știi ce cadou să oferi de ziua cuiva. Așa că un cadou de acest gen ar putea mai mult decât perfect.

Spumant Swart Black Love – La mulți ani – în cristale Swarovski

O sticlă de vin spumant de 0,75 l personalizată cu mesajul “La mulți ani” poate reprezenta unul dintre cele mai inspirate cadouri. Totul este scris cu cristale Swarovski într-o inimă. Pe mine m-a cucerit atât mesajul cât și design-ul sticlei care mi s-a părut foarte drăgut, dat fiind faptul că este un mesaj prețios! M-am gândit dacă de ziua mea să deschid această sticlă și să mă bucur și de conținut.

Conținutul este din regiunea viticolă dealurile Trevigiane, podgorii orientate către nord-sud și vest-est cu aproximativ 4000/4500 butuci de viță de vie pe hectar și o vârstă medie de circa 8/12 ani. Buchetul este unul delicat, extrem de personal datorită sinergiei între varietatea aromelor și parfumul drojdiilor, cu note aromatice conturate. Temperatura recomandată de Dacă nu am deschis-o anul ăsta poate o voi deschide cu altă ocazie și va mai prinde puțină vechime. Se știe că băuturile cu cât sunt mai vechi, cu atât sunt mai bune.

Acest sortiment, cât și altele la fel de interesante găsiți pe site-ul celor de la Swart-Romania.ro care țin să le mulțumesc cu această ocazie pentru acest cadou absolut minunat. Îl voi păstra la loc de cinste și sticla o voi deschide atunci când voi considera că este un eveniment suficient de important încât să necesite să mă bucur de un pahar de spumant atât de bun.

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.