Pregătirea garderobei de toamnă. 5 articole de nelipsit

Toamnă a venit deja si vremea este schimbătoare de la o zi la alta. O dată cu venirea noului anotimp, ne preocupăm de hainele pe care trebuie să le purtăm. Tocmai de aceea, vă propun câteva piese vestimentare care nu ar trebui să ne lipsească din dressing în această toamnă.

1. Blugii sunt nelipsiți din dressing

Acest articol vestimentar este de nelipsit din orice sezon. Cu atât mai mult toamna.  Putem să îi purtăm în orice combinație ne dorim. Fie că adoptăm un stil sport, un outfit casual sau office.  Blugi pot fi purtați oriunde și în orice moment al zilei. Pot fi combinați cu orice, cu un tricou, o cămașă, la un sacou în tendințe și chiar cu niște pantofi stiletto.

2. Încălțăminte de sezon

După ce ne am răsfațăm toată vara picioarele cu sandale și papuci lejeri, este timpul să ne protejăm de frig cu încălțăminte potrivită acestui sezon. Putem alege ghete sau botine joase de toamnă, balerini sau chiar adidasi. În funcție de restul ținutei și de locul în care urmează să ajungem, se pot face diverse combinații vestimentare pentru a crea outfit-uri cât mai diverse.

3. Rochiile tricotate sau cu materiale mai pline

Articolul vestimentar care ne reflectă senzualitatea și feminitatea, rochia este de nelipsit din garderoba noastră de toamnă. În funcție de cât de prietenoasă este vremea, vom alege modelul de rochie dorit. În zilele cele mai călduroase vom purta rochii din materiale lejere. Rochiile cu mânecă lungă, din materiale mai grosuțe sunt potrivite pentru zilele mai friguroase. Ideal ar fi sa avem în dressing rochii potrivite pentru orice fel de eveniment, pentru locul de muncă sau pentru o ieșire în oraș. Nu trebuie să uităm nici de modelele de rochii sport. Ar fi ideal să purtăm zilnic rochii pentru că acestea dau o notă de eleganță aparte unei femei doar că din comoditate și ceva mai multă lejeritate, multe femei se simt mult mai bine într-o pereche de pantaloni.

4. Trench-ul perfect pentru accentuarea taliei

Vre mea se răcește în această perioadă,  diminețile și serile devin din ce în ce mai friguroase. Tocmai de aceea, vom avea nevoie de o haină care să ne țină de cald. Dacă nu avem un trench în dulap, este momentul să ne achiziționăm unul. Acesta ne pune în evidență silueta și poate fi extrem de feminin. În plus, poate fi asortat atât la fuste sau rochii, cât și la o pereche de pantaloni.

5. Rucsacul pentru o lejeritate sporită

Nu trebuie să uităm nici de accesoriile noastre. Pentru că nu putem pleca din casă fără geantă sau rucsac. Rucsacul este puțin mai practic și mai lejer, iar în ultimul timp el este în tendințe. Este destul de încăpător și oferă și libertate de mișcare prin simplul fapt că nu este nevoie să-l susții. Este potrivit pentru orice persoană care are multe obiecte de purtat. Putem alege un model de rucsac în tendințe și în nuanțe care se potrivesc cu toamna, arămiu, vișiniu, maro, galben sau negru.

Care sunt piesele vestimentare pe care puneți accent în acest sezon?

You may also like

18 comentarii

  1. Trench ai zis? Si mie imi plac la nebunie toamna!
    Iar in materie de blugi, imi plac cei rupti cu un dress dragut pe sub ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.