Ce mi-am luat de pe HniCosmetice.ro

Hni Cosmetice este un site cu produse cosmetice și de îngrijire. Eu am avut experiențe plăcute cu ei pentru că nu sunt la prima comandă pe site. Mi-am mai luat de la ei tot un produs de îngrijire a părului și dacă vreți, găsiți aici prima mea comandă. A doua comandă a fost compusă preponderent tot din produse de îngrijirea părului, dar am optat și pentru o ojă semipermanentă.

Inițial am vrut să-mi iau o ojă semipermanentă bună. Îmi recomandase o prietenă ojele lor. Sunt o mare iubitoare a manichiurii semipermanente și tocmai din acest motiv am zis să îmi iau o culoare pe care să o port de sărbători. Întâmplarea face ca tot în acea perioadă să rămân și fără un produs pentru protecția termică a părului.

Coletul de la HniCosmetice.ro a ajuns pe la mijlocul lunii decembrie. Am avutr timp atunci să vă arăt o poză doar că nu am apucat să vă povestesc prea multe despre produse. Am fost prinsă cu multe proiecte și, în plus, am avut și vacanță, iar așa se justifică faptul că am întârziat să vă povestesc despre acest colet. Surpriza a fost cu atât mai mare când am primit coletul când am văzut că pe lângă cele 2 produse alese, am primit și un șampon Oro Therapy cu Keratină și ulei de argan.

Produse de îngrijirea părului de la HniCosmetice.ro

Șamponul cu Keratină și ulei de argan este un șampon special prin faptul că redă o strălucire magnifică părului tern , fără vitalitate și energie, deshidratat, uscat, despicat, chiar și unui păr vopsit de foarte mult timp care și-a pierdut strălucirea cum este al meu. Șampon illuminant hidratant, curăță delicat părul și scalpul făcându-l ușor, moale și strălucitor.

Spray-ul pentru protecție termică protejează părul de tratamentele care presupun expunerea acestuia la temperaturi ridicate. Părul este mai sănătos, are mai multă strălucire și este mult mai mătăsos, ușurând procesul de întinderea părului. Acesta îmi este de un real ajutor atunci când apelez la peria mea de întins părul, placa de întins părul sau peria rotativă. Sunt convinsă că persoanele care apelează la astfel de aparate pentru coafarea părului au văzut că după ce se aranjează părul capătă un luciu aparte. În mare parte acest lucru se datorează produselor de protecție a părului. Pentru a evita neplăcerile cauzate de uscarea excesivă a părului, aspectul tern sau despicarea vârfurilor, ar fi indicat să folosiți un produs de protejarea a părului.

Acest spray mi s-a părut foarte eficient. Eu îl aplic cu 10 minute înainte de a începe procesul de coafare propriu zis pentru că nu vreau ca părul să fie ud. Verific cât de eficient este un astfel de produs în funcție de cum arată părul meu când nu este aranjat și chiar sunt mulțumită.

Ojă semipermanentă

Mi-am luat de curând un kit pentru realizarea unghiilor semipermanente și îmi doresc să am cât mai multe oje. Mi-am ales nuanța Midnight Ink care este un violet închis. Eu mi-am făcut unghiile de crăciun cu ea și pentru că lumina nu era foarte intensă, aceasta pare un negru închis. La lumina zilei se poate vedea acel mov din spatele acestei superbe culori. Sunt mulțumită de alegerea făcută. În plus, ea rezistă fără problemă o lună dacă unghia este curățată bine.

Ce părere aveți de alegerile mele? Care dintre acestea vă tentează și pe voi?

You may also like

11 comentarii

  1. Alegeri foarte utile! Imi doresc sa incerc aceste oje semipermanente,imi place cum se vede pe unghii

  2. stiu si eu site-ul. AU produse foarte bune, multe dintre ele profesionale. Eu am incercat un tratament pentru unghii Pierre Rene si samponul Fanola Re-Balance pentru par gras. Ambele mi s-au parut foarte bune. Samponul chiar l-am recumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.