O nouă manichiură cu ojă semipermanentă de la Zolla.ro

În ultimul timp am fost foarte aglomerată și nu am mai avut timp să-mi îngrijesc unghiile așa cum trebuie. Am primit pachetul cu ojele Zolla, mi-am făcut manichiura apoi am vrut să încerc ceva nou și asta a fost. Vreau să vă arăt ce mi-am luat de pe Zolla și să încercăm o nouă manichiură într-o combinație nouă de culori.

Ce mi-am luat de pe Zolla.ro

Inițial am zis că-mi voi lua doar câteva oje noi. Vroiam să-mi cumpăr niște culori potrivite pentru sezonul rece și ceva special pentru Crăciun. Întâmplarea a făcut că mi-am pus un set de oje, multe oje și iar câteva oje de la un alt brand. Așa m-am ales cu foarte multe sticluțe. Apoi am zis să încerc și base coat-ul, dar și base coat-ul de la ei așa că am tot ce trebuie pentru o manichiură completă. Am aruncat o privire și la accesorii așa că am luat ceva stikere pentru unghii, o pensulă evantai și o pensulă baby boomer.

Baby boomer este o pensulă cu niște bureței și cu ajutorul ei aș putea să-mi fac o manichiură în degrade. Sunt tare curioasă dacă îmi iese. Pensula evantai am luat-o pentru glitter și stickerele aș vrea să le folosesc pentru a-mi personaliza și mai mult manichiura după bunul plac.

Setul de oje Rosalind conține 12 oje micuțe de 7 ml. Nu pot să spun că mă deranjează în niciun fel. Ambalajul este din sticlă și par a fi de foarte bună calitate. Setul este fix ca în poză doar că am vrut să iau poza de pe site pentru că vroiam să vedeți exact nuanțele acestora.

Prima manichiură

Prima manichiură am realizat-o doar cu ojele semipermanente Zolla. Vreau să vă spun exact pașii pe care i-am urmat și ce produse am folosit în cazul în care vreți și voi să încercați.

Unghia mea a fost curățată în prealabil, am îndepărtat pielița și i-am dat forma dorită. Am vrut s-o pilesc foarte ușor pe suprafața ei pentru ca oja să adere mult mai bine. Puteți folosi un buffer pentru asta sau chiar o pilă ceva mai abrazivă. Apoi am aplicat baza UR Base Coat într-un singur strat subțire pe care l-am uscat la lampă.

Pentru manichiura propriu zisă am folosit oja Zolla 053 și 073 pe inelar. Oja de pe inelar a fost puțin cam deschisă și nu pot să spun că nuanța mi-a plăcut atât de mult. De parcă aș fi vrut s-o ascund cumva, am pus peste ea un sticker cu auriu. S-a văzut frumos per total. Ojele se întind ușor, nu fac brazde și sunt ușor de folosit chiar și pentru persoanele mai puțin îndemânatice.

Am sigilat totul cu top coat-ul mat. Nu vroiam neaparat unul mat doar că n-am fost suficient de atentă atunci când l-am adăugat în coș. Mi-a plăcut mult cum s-a comportat și acesta nici nu mai trebuie degresat pentru că, o dată băgat la lampă se transformă într-o ojă cu finish mat.

A rezistat foarte bine doar că după 2 săptămâni am zis eu că vreau să-mi schimb manichiura. În tot acest timp s-a comportat foarte bine.

Voi ce fel de ojă folosiți? Ați încercat oja semipermanentă până acum? Preferați să vă faceți manichiura acasă sau la salon?

You may also like

11 comentarii

  1. Prefer semi… Am câteva culori, vreo 5 și le tot combin… Tânjesc după un top mat… Îmi plac nuanțele tale… Sa le folosești cu placere

    1. Îmi plac unghiuțele tale ,foarte drăguțe .Eu prefer acasă să-mi fac manichiura ,doar la anumite evenimente mă duc la salon .

      1. Sincer nu le mai făcusem cu oja semi de câteva luni dar am profitat ieri și am reușit și eu în sfârșit sa mi le fac.Oja de la Rosalind sincer nu am încercat

  2. Chiar voiam si eu sa cumpar oje Zolla, dar am renuntat la idee pentru ca nu stiam nimic despre ele. Sunt curioasa si cum sunt culorile in realitate. Astept mai multe poze cu nuantele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.