Accesorii care dau un plus de valoare ținutei

Hainele pot spune multe despre noi. Pot arăta cât de îndrăzneți suntem sau cât de atenți suntem cu Combinația pieselor vestimentare. Mie îmi place su dau o notă aparte ținutei prin adăugarea accesoriilor care sunt ca un fel de amprentă personală. În acest fel ținuta capătă o notă mai futuristă și se schimbă mult.

Eu am primit 2 accesorii interesante de la Fleurs de Papillons pe care le-am purtat la câteva ocazii deosebite și vreau să vă arăt și vouă ce frumuseți am. Evident că mi-am orientat atenția spre 2 accesorii elegante. Unul mai elegant ca altul și chiar dacă par asemănătoare, sunt diferite.

În primul rând mi-a plăcut ambalajul folosit pentru expedierea acestor produse. Am primit o cutie cu închidere magnetică în care voi păstra aceste 2 accesorii. Îmi doresc să le păstrez în această cutiuță pentru că nu vreau să se deformeze sau să se șifoneze.

Accesoriu roșu tip colier

Acest colier are atașat pe mijloc un accesoriu metalic foarte interesant. Are o bandă care se prinde la spate în funcție de cât de larg îl vrem. Lungimea asimetrică este foarte potrvită pentru a crea un look casual, dar și unul elegant. Mi-a plăcut mult cum s-a așezat. Nu am încercat până acum să-l port cu o bluză cu guler tunică. Mă gândesc că s-ar fi potrivit și mai bine.

Broșă cu perlă

Eu am preferat să port aceste accesorii cu această cămașă deschisă pentru a se vedea cât mai bine. Evident că aceasta poate fi combinată în funcție de culorile din care este compusă ținuta. Culorile acesteia sunt foarte permisive și merge purtată în foarte multe combinații. Acest accesoriu este tip broșă și poate fi pusă atât pe bluză sau vestă, dar merge așezată și pe mijloc sau într-un lateral. Totul ține de preferințe și imaginație.

Broșa este confecționată din saten și are un accesoriu metalic pe mijloc și se prelungește cu o perluță. Perluța mi se pare că îi dă un aer mult mai elegant. Poate fi purtată în outfit-uri casual sau casual-elegante.

În perioada asta Fleurs de Papillons are multe reduceri pe site așa că puteți verifica oferta lor.

Care din cele două accesorii din cele două vă place cel mai mult?

You may also like

10 comentarii

  1. Sunt foarte drăguțe ambele accesorii. Mi se par foarte atent lucrate, dau impresia modelelor din argint cu marcasite. Ingenioase și potrivite cu ținutele alese de tine lasă o amprentă personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.