Yves Rocher – colecția Red Apple(ediție limitată)

Yves Rocher ne surprinde plăcut în fiecare iarnă cu 2 colecții speciale în ediție limitată. Am scris aici despre colecția cu ceai auriu. Astăzi vreau să vă povestesc despre colecția de cosmetice cu măr roșu. Eu sunt o mare iubitoaqre a acestor produse așa că am fost tare bucuroaqsă să mă bucur de ambele game. Primele produse încercate au fost cele cu ceai auriu si am zis că ele îmi plac cel mai mult. Totul s-a schimbat când am început să le folosesc pe cele cu măr roșu pentru că ele am avut impresia că sunt mai plăcute. De fapt textura produselor este aceeași. Totul ține de aromele pe care fiecare le preferă și eu mă declar mulțumită și de combinațiile de arome de anul ăsta.

Colecția Red Apple de la Yves Rocher

Aceste produse sunt în ediție limitată și vor putea fi găsite doar în perioada asta. Ar fi păcat să nu profitați și să le ratați. Din gama cu măr roșu eu am încercat aceste produse :

❄️ Cremă de mâini
❄️ Balsam de buze
❄️ Gel de duș
❄️ Balsam pentru corp

❄️ Cremă de mâini

Crema de mâini este indispensabilă în această perioadă. Vremea rece face ca mâinile noastre să fie tot mai uscate, dat fiind faptul că sunt cele mai expuse. Trebuie să folosim periodic cremă pentru ca acestea să fie hidratate și să facă față cu brio temperaturilor scăzute. Mirosul acestei creme este unul fin și plăcut care persistă o perioadă scurtă de timp. Este o cremă echilibrată și cu un grad de hidratare mediu care o face perfectă în orice sezon. Nu lasă pielea grasă și intră rapid în piele.

❄️ Balsam de buze

Balsamul de buze este la fel de important ca și crema de mâini. Este nevoie de hidratarea buzelor pentru a evita eventualele neplăceri legate de uscarea excesivă și sângerările nedorite. Eu folosesc balsamul de buze atât în casă, cât și înaintea aplicării rujului. Nici când sunt plecată nu-l ignor și-l folosesc chiar și afară când îmi simt buzele uscate.

❄️ Gel de duș

Gelul de duș are textură fină și delicată care are un parfum fin de mere roșii. Gradul de spumare este perfect și o cantitate relativ mică de produs este suficientă pentru curățarea întregului corp. Eu recomand un burețel pentru folosirea acestuia pentru că am impresia că în acest fel este mai eficient și curăță cel mai bine.

❄️ Balsam pentru corp

Iubesc balsamul ăsta de corp și îl consider a fi unul genial. Are o textură fină și foarte delicată. Nu am mai întâlnit un produs mai fin ca acesta. Eu cunoșteam textura produsului încă de anul trecut pentru că au avut ceva asemănător și iarna trecută. Este denumit balsam de corp pentru că hidratează, catifelează și lasă o piele ca de bebeluș. Recomand cu drag acest produs deși întreaga gamă ar trebui s-o aveți în vedere.

Ce produs vă tentează cel mai mult din noua colecție Yves Rocher?

You may also like

28 de comentarii

  1. Nu le stiu pe toate dar mi-am luat si eu chiar inainte de craciun crema de maini din gama asta cu mere. Sunt incantata de miros si de cum se comporta pe maini. Nici nu am stiut ca este editie limitata.

  2. Le-am mirosit si eu pe cele cu mar si chiar mi-au placut. Mai erau cu ceai parca dar am preferat gama cu mar. Imi plac produsele Yves Rocher

  3. Cei de la Yves Rocher au produse minunate. Păcat că au ales să vândă în țările care testatea pe animale este obligatorie. Oricât de bune ar fi produsele,refuz să le mai cumpăr. O să mă reîntorc la Yves Rocher când o sa devină cruelty-free!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.