Ser tratament anticăderea părului

Părul este foarte prețios pentru mine și îi acord o atenție specială. În ceea ce privește regenerarea părului pot să spun că am găsit produsul potrivit. Mi se regenerează foarte bine și foarte repede părul. Am să vă vorbesc și despre acest produs pe care-l folosesc. Astăzi vreau să vă spun despre un produs anticăderea părului pentru că în prezent mă confrunt cu această problemă și nu găsesc soluția ideală.

Ser anticăderea părului Fanola

Hni Cosmetice oferă câteva produse de îngrijirea părului și eu am vrut să încerc produsele anticădere. Caut de ceva timp produsul minune care să mă ajute în acest sens. Încă n-am descoperit care este cauza căderii părului. Cred că în cazul meu sunt și factorii externi, dar și interni. Nu vreau să iau pastile pentru asta și tocmai din acest motiv încerc produse care se folosesc pe păr.

Serul anticăderea părului de la Fanola este primul produs ușor concentrat care ajută la îmbunătățirea texturii părului de la rădăcină până la vârfuri. Acest produs se aplică cu ajutorul unei pipete pe părul proaspăt spălat și sters Acesta se masează preț de 2 minute, timp în care acesta acționează. Mirosul este puternic, dar se duce treptat și nu persită foarte mult timp pe păr. 

Formula sa este îmbogățită cu oligo-elemente, extract de rozmarin, plante simulante și urzică cu propietăți de purificare și reechilibrare. Hidratează, energizează și stimulează activitatea bulbului capilar. Acțiunea stimulantă a proteinei din soia acționează de la rădăcină până la vârfuri dându-i energie și vitalitate pentru a crește și a se dezvolta.

Eu o folosesc de puțin timp și n-am apucat încă să-mi fac o părere concretă referitoare la stoparea căderii părului. Am să o folosesc cu regularitate și voi reveni cu un update la acest articol pentru a vă anunța dacă acest produs este eficient. Până-n prezent observ că structura firului de păr arată mai bine și chiar pare hidratat. Îmi doresc să văd rezultate și în privința căderii părului.

Voi la ce produse apelați pentru a stopa căderea părului?

You may also like

24 de comentarii

  1. Sunt curioasa de rezultatul final… Eu vreau sa îmi iau fiolele și șamponului pt căderea parului de la Nashi

  2. Eu am incercat tot felul de produse dar degeaba, abia astept sa vad daca la tine functioneaza acest produs.

  3. chiar sunt curioasa daca este bun sau nu acest tratament. Eu am avut rezultate bune cu alte produse Fanola, asa ca as tinde sa cred ca efectele benefice vor aparea, dar mai bine astept cuminte parerea ta.

  4. Eu am folosit un spray cu ardei iute de la Gerovital si o crema pentru par anticadere dar nu pot sa zic ca am avut rezultate excelente. Cauza principala e stresul si carentele, apoi alimentatia si modul de viata.

  5. Încă nu am găsit un produs despre care sa zic ca m-a ajutat tare mult în aceasta situație
    Sper sa vii cu un feedback la acest tratament cât mai curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.