Produse consumate în Septembrie

Cutia cu produse consumate s-a cam umplut, iar eu am impresia că mai am produse consumate pe care le-am rătăcit prin casă. Dacă le găsesc, vi le arăt luna viitoare și fac toate mențiunile necesare în articol. Până acum făceam o poză de grup cu produsele consumate doar că de data asta nu mi-a ieșit nimic special, așa că le-am grupat pe categorii sau în funcție de brand.

Tesori d’Oriente – Hammam

Produsele Tesori le-am descoperit destul de târziu. Din gama Hammam am folosit parfumul și deodorantul. Gama aceasta este una de zi care persistă câteva ore, 4-6 ore. Îmi place mirosul fresh, puțin dulce și ușor oriental, dar și faptul că îmi oferă acea senzație de prospețime. Am folosit produsele din aceasta gama atât împreuna cât și separat și mi-au plăcut mult. Abia după ce le-am terminat am văzut că este catalogat ca fiind un parfum unisex.

Iluminator lichid L’oreal Glow Mon Amour

Am acest produs de ceva timp. Inițial am citit multe lucruri pozitive referitoare la variantele lichide ale iluminatoarelor. M-am bucurat mult că am găsit varianta aceasta de la L’oreal. Produsul vine într-o sticlă de sticlă cu pipetă. Eu am ales nuanța loving peach și are un glow tare drăguț pe față. Îmi place că nu este foarte strident și particulele care iluminează față sunt exact ceea ce trebuie.

L-am folosit ca și iluminator propriu zis pe față, dar și în combinație cu fondul de ten pentru că îmi plăcea mult cum arăta tenul meu. Am învățat acest truc de la un make-up artist și chiar v-aș recomanda să încercați combinația. Cel puțin pentru vară este superb machiajul.

Balsam de păr pentru copii cu căpșuni de la L’oreal

Cristina are părul destul de lung și nu este prietenă deloc cu pieptănul de păr. La spate este cea mai mare problemă pentru că i se face ditamai ghemotocul și nici mama spray-ului de descurcat nu prea o ajută. Am vrut să încerc un balsam special pentru copii. Din păcate nu a făcut mai nimic acest balsam. Chiar nu am văzut vreo schimbare sau să mă ajute să descurc părul mai ușor decât o făceam înainte. Sinceră să fiu, nu l-aș recomanda.

Dințișori curați și relaxare cu sare de baie

Deodorantul BU Hidden Paradise este foarte plăcut. Așa cum îi spune și numele are un miros tropical tare plăcut, chiar dulce. Mie îmi place tare mult cum miroase și l-am folosit zi de zi din momentul în care l-am pulverizat prima dată. Cu siguranță îl voi recumpăra pentru că mi-a plăcut tare mult.

Sarea de baie de la Pellamar a fost una dintre relaxările maxime din ultimul timp. Evident că dușurile au înlocuit băile lungi și relaxante și asta pentru că presiunea este pusă pe umerii mei. Dacă nu cumva țipă Eva insistent după mine, cu siguranță apare Cristina în baie care începe să mă spele pe cap, să se ude și se termină cu tristețe pentru că vrea și ea în baie cu mine. Trecând peste aceste mici probleme, am prins și eu o zi în care am vrut să stau și eu în cadă. Nu a funcționat totul conform planului și chiar dacă mood-ul meu de relaxare a fost întrerupt, tot am prins vreo 20 de minute liniștite.

Cele 2 paste de dinți de la Vivanatura sunt într-o variantă mică. Ambele sunt pentru copii și Cristina le-a îndrăgit. Seamănă la culoare cu argila, dar mirosul de căpșuni/portocală a determinat-o să le folosească până la ultima picătură. Cristina nu iubește nici această metodă de îngrijire a dințișorilor și mă bucur că nu are nicio carie la câte dulciuri mănâncă. Important este că reușesc s-o conving ca înainte de a pleca la școală să se spele măcar puțin pe față și pe dințișori.

Produse pentru păr

Șamponul micelar de la Syoss este genial. Îl iubesc pentru că mi se pare că face o treabă foarte bună pe părul meu. Rolul șamponului este să curețe părul și dacă mai are și câteva beneficii suplimentare, atunci este minunat. Părul meu îl tolerează foarte bine și îmi place și faptul că nu mi se îngrașă părul de la el atât de repede. Dacă în mod normal mă spăl o dată la 2-3 zile, cu acest șampon mă spăl pe cap la 4-5 zile.

Spray pentru protecție termic de la Hni Cosmetics mi-a plăcut. Eu l-am folosit înainte de a folosi peria pentru întins părul. Nu știu dacă face minuni, dar înclin să cred că a fost un produs bun. În plus, a fost spornic și l-am folosit o bună perioadă de timp.

Săpunuri lichide folosite

Luna trecută am folosit 2 săpunuri lichide. Soțul folosește mai mult săpunul lichid de la Protex. Mie mi-a plăcut mult săpunul lichid de la Dove. Săpunul lichid de la Nivea nu m-a dat pe spate. Părea cremos, dar parcă nu se compara cu cel de la Dove. Dintre cele 2, cel de la Dove câștigă detașat.

Bunătăți pentru suflet

Luna trecută a fost luna descoperirilor. Cei de la Milka mi-au trimis un rucsac plin cu dulciuri apetisante. Am mâncat multă ciocolată, dar și snacksuri noi. Dintre acestea, Milka cu cremă și biscuiți am mâncat-o singură. Nu este foarte dulce și acest lucru cred că se datorează faptului că are un strat mare de biscuite și crema nu este foarte dulce. În plus, stratul de ciocolată este subțire și combinația este apetisantă.

Snax Milka este delicios și el. Are foarte mult biscuite care are în compoziție bucățele de ciocolată și este crocant. În cutie se găsesc 5 bucăți de biscuiți ambalați individual. Chiar vi le recomand să le încercați. O altă recomandare ar fi și ciocolata Milka cu migdale caramelizate care este și ea delicioasă.

Obișnuiesc să beau destul de multă Cola. Uneori mai încerc și diverse alte sucuri, iar de această dată am descoperit limonada cu zmeură de la Tymbark care este delicioasă. Am încercat varianta simplă care nu pot să spun că mi s-a părut atât de waw. Îmi place și varianta cu pepene roșu deși nu pot să spun că detronează varianta cu zmeură care este pe primul loc.

You may also like

16 comentarii

  1. Numai produse foarte bune,nu am încercat nimic din cele prezentate ,dar sunt convinsă că sunt de calitate bună .

  2. Balsamul de par mi a atras atentia , celelalte nu le am folosit in formatul asta , syoss alt ambalaj si de la Tesori un gel de dus am folosit !

  3. Sunt câteva branduri pe care le-am regăsit în produsele consumate de tine și pe cre le folosesc și eu cu drag. Tesori d’oriete, Dove, Nivea, Pellamar, sunt cqteva dintre acestea.
    Spor în continuare!

  4. Și eu mă gândeam la un balsam de păr pentru fetița mea. Avea părul lung și se încurca. Și al meu la fel. Până la urmă, ne-am tuns amândouă.

  5. Ai consumat numai produse minunate bunătăți de la Milka si nouă ne plac, săpunuri lichide de la Dove si Nivea folosesc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.