Pell Amar – Cosmetice naturale cu extract de nămol sapropelic

Exact acum 3 ani am descoperit pentru prima oară produsele de la Pell Amar. Am avut ocazia să încerc 2 din produsele lor și recunosc că am fost plăcut impresionată de ele. Îmi amintesc și acum că acele produse aveau niște cantități generoase și le-am folosit o perioadă destul de lungă de timp. Găsiți aici articolul dacă vreți să vedeți ce am încercat. Astăzi vreau să vă povestesc despre alte 3 produse pe care eu le folosesc și să vă spun părerea mea despre ele.

Produsele Pell Amar se prezintă cu un ambala simplu pe care se regăsesc principalele calități ale acestora și mențiunea că sunt fabricate în România și nu conțin parabeni. Mă încântă acest aspect și chiar ofer mare credit firmelor românești și mă bucur când văd că produsele lor se ridică la așteptările mele. Astea sunt cele 3 produse cu care m-am răsfățat în această vară: crema de față antiage, gel pentru igienă intimă și gel anticelulitic. Am să vă povestesc despre fiecare în parte pentru a vedea cum m-au ajutat.

Crema de față antiage Pell Amar

Complexul nutritiv al acestui produs a fost creat pentru a regenera și protea pielea, acționând atât la suprafață cât și în profunzime, utilizând proprietățile sărurilor minerale și aminoacizilor din nămolurile terapeutice. Aminoacizii conținuți în extractul denămol terapeutic au rolul de a hrăni și regenera celulelețesuturilor și a structurii musculare.

Crema are o textură lejeră care intră rapid în piele. Mi-a plăcut că tenul meu a acceptat-o rapid și chiar mi-a oferit acea hidratare de care aveam nevoie. O aplic dimineața după ce folosesc acizi gen acid hialuronic, alpha arbutin, buffet sau seara. Este ultimul pas din îngrijirea tenului și îmi place că este o bază excelentă de machiaj și dacă o aplic seara nu mă trezesc cu tenul uleios.

Gel pentru igienă intimă Pell Amar

Îmi place să folosesc produse speciale pentru igiena intimă pentru că acestea mă ajută foarte mult să păstrez zona curată și să țin infecțiile la distanță. Am apelat la acest produs pentru că cel vechi se terminase și deja știam ce îmi doresc la un produs. Vroiam un produs blând cu pielea, obligatoriu cu pompiță și cu ingrediente curate. Acest produs mi s-a părut perfect pentru ceea ce am eu nevoie. Are un miros fin de mușețel care îmi place la nebunie și chiar îmi dă senzația de curățenie după folosire. Gelul este transparent și este suficientă o pompiță pentru o curășare optimă. Chiar este un produs bun pe care-l recomand.

Gel anticelulitic Pell Amar

Cine nu are probleme cu celulita înseamnă că este tare norocoasă. De obicei aceasta este mai vizibilă sau mai puțin vizibilă și trebuie să ne îngrijim de ea pentru a nu ne trezi cu denivelări pe care să ne fie imposibil de reparat. Problemele mele nu sunt majore, dar vreau să am grijă și de această problemă cu care, culmea, doar femeile se lovesc. Am încercat să fac un experiment și am aplicat acest gel seară de seară doar pe coapte și pe picioare, darf doar în partea superioară. De la genunchi în jos nu am mai aplicat nici măcar cremă de corp.

După o săptămână de aplicare zilnică a gelului anticelulitic de la Pell Amar diferențele se vedeau. Pielea era foarte hidratată și mai netedă și acest aspect era vizibil. De la genunchi în jos se vedea pielea uscată și arăta chiar inestetic. Eficiența gelului celulitic ține de mai mulți factori și celulita nu se duce prin simpla aplicare a acestui produs. Pentru a avea rezultate trebuie să facem și un pic de mișcare, să avem grijă ce mâncăm, să ne hidratăm corespunzător și atunci când timpul ne permite să masăm bine locul(măcar de 2-3 ori pe săptămână).

Aștept părerile voastre despre produsele folosite de mine șio aș fi curioasă să aflu cum țineți celulita sub control sau cum stați la capitolul riduri

You may also like

15 comentarii

  1. Nu am folosit nici unul din produsele prezentate, din pacate! Dar ma bucura faptul ca, incepe sa se miste cate ceva si in tara noastra! Stiu cateva branduri romanesti ce au produse super bune!

  2. gel anticelulitic? nu stiam ca au. Bine, d-asta eu nu prea folosesc, dar mi-a atras atentia produsul pentru igiena intima pe care l-am si vazut in plafar acum cateva zile. In general brandurile romanesti vin cu produse foarte bune, asa ca probabil am sa il incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.