Rutina mea de ingrijire a tenului cu produse Pell Amar

Astăzi vreau să vă vorbesc despre 2 produse recent intrate în rutina mea de îngrijire zilnică care îmi ajută foarte mult tenul. Am început să folosesc 2 produse Pell Amar care sunt perfecte pentru tenul meu.

Pentru început să vă povestesc puțin despre această firmă. M-a atras foarte mult faptul că produsele sunt concepute și fabricate în România. Produsele lor sunt foarte apreciate și trebuie să le încercați pentru că vă vor convinge din prima. Sunt cosniderate dermatocosmetice naturale care rezolvă diverse probleme ale tenului și care sunt foarte blânde.
Primul produs folosit a fost Gelul purificator. Îmi plac produsele de spălat pe față și am folosit atât de multe încât îmi pot forma o părere. Produsul promite să „îndepărteze excesul de grăsime și reglează activitatea glandelor sebacee: elimină coșurile și previne formarea acneei. În plus, calmează iritațiile, lăsând o piele curată, netedă și fermă.”
Gelul este alb transparent și este suficientă o cantitate mică de produs pentru a curăța toată fața și pielea după gât. Trebuie să aveți grijă și de pielea din zona gâtului și să o tratați cu tot atâta atenție ca și zona feței. După ce ați întins produsul pe față trebuie să vă masați puțin după care clătiți cu apă din abundență. Folosirea gelului purificator se face după ce finalizați procesul de demachiere.
Eu am tenul mixt și după folosirea gelului Pell Amar tenul meu este mai luminos și scap de excesul de sebum după frunte care mă deranjează cel mai tare. Rezultatele produsului se văd în timp și face tot ceea ce promite. Eu îl folosesc dimineața și seara și îl folosesc cu drag. Produsul este foarte mare, are 200 ml, și cred că îmi va ajunge un an. Faceți achiziția o dată și îl folosiți o perioadă lungă de timp.

Crema pentru acnee Pell Amar este specială pentru tenurile sensibile, cu tendințe acneice, care au fost afectate de tratamentele puternice împotriva acneei. Eu nu am probleme cu acneea dar este perfectă pentru tenul mixt. Îmi place că are o consistență ușoară și nu îmi încarcă tenul dar în același timp îmi simt pielea hidratată. Nu uitați să aplicați crema de față pe gât și eventual pe decolteu. În felul ăsta ajutați pielea să aibă elasticitate perfectă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Îmi place ambalajul cremei. Crema vine într-o cutie pătrată de carton care îi dă o notă aparte de eleganță iar produsul este o bucurie pentru ten. Dozajul cremei este perfect în așa fel încât să nu risipești produsul. Crema are 50 ml.

Crema are o culoare gălbuie și  se uniformizează frumos pe ten. Ea este absorbită imediat de piele din câteva mișcări. Puteți folosi această cremă dacă aveți tenul mixt și completează perfect reacția gelului purificator.

Ce părere aveți despre cele 2 produse prezentate? Care vă tentează?

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.