Sunny day at botanical garden

Astăzi a fost o zi superbă … cu mult soare, foarte călduroasă și m-am trezit cu multă bună dispoziție. Era programat de ieri această ieșire în familie.

Nu puteam să ies din casă fără să mă aranjez puțin așa că nici n-am făcut ochi bine că am început să îmi fac niște bucle. Nu am mai folosit ondulatorul Remington de foarte mult timp. Până să se trezească soțul meu eu deja eram aranjată. Evident că m-a întrebat „mergem la nuntă sau la o plimbare pe faleza?!” 🙂
Făcând o mică paranteză vreau să vă spun că de obicei plimbările noastre se rezumă la a face niște cumpărături în market, puțin în mall, în vizită la bunici, etc. Atunci când ai copil mic faci totul pe fugă adică mai explicit … te îmbraci cu prima pereche de pantaloni care îți iese în cale, pui un tricou și o geacă …. după care îmbraci repede și copilul pentru că 80% dintre bebeluși nu sunt încântați de activitatea asta și pleci pe fugă. Îmi aduc aminte în mașină că am uitat să îmi pun cercei sau am uitat barbețica copilului, etc. Cu alte cuvinte dacă vedeți o proaspătă mămică că este ciufulită, plină de cearcăne sau puțin nearanjată nu o criticați. Totul este mult mai greu atunci când totul faci în cuplu și nu ai ajutoare din exterior! Să schimbăm subiectul că mă indispun și nu vreau!
 

La Grădina Botanică din Galați a fost o expoziție de reptile și am fost și eu cu fetița și copilul, nașii cu cei doi copii și niște prieteni. M-am bucurat de lalelele colorate și de verdele crud care era pretutindeni. Am fost și la lac și am admirat carașii aurii și broscuțele țestoase. Nu am făcut decât câteva poze la reptile dar nu au fost spectaculoase.

 
 
 
Outfit details
Geaca – New Yorker
Tricou – Zara
Espadrile – Humanic
Blugi –  Link!

Ieri am primit această minunăție de blugi. Este prima pereche de blugi cu turul mai lăsat și atât de rupți dar nu pot să spun decât …. I LOVE THEM! Îi puteți găsi aici

Vă plac blugii mei?
Mă puteți și urmări pe
Facebook  Rokolla  …. (click pe nume)
Instagram Rokolla24  ….(click pe nume)
Pinterest  Rokollla …. (click pe nume)

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.