Stick bio antiperspirant cu aloe de la Jason

Transpirația mi-a dat mari bătăi de cap încă din adolescență. Nu am știut cum să mă feresc de ea sau cum să procedez ca să o mai îndepărtez. Nu am probleme cu mirosul ci doar vizibil pe haine acea umezeală inestetică. Sinceră să fiu am luat-o ca pe un lucru normal și nu am considerat asta ca fiind o problemă. Am considerat că este normal să transpir și foloseam spray combinat cu stick pentru că așa găsisem o combinație care îmi ținea câtuși de cât transpirația sub control.

Transpirația excesivă și problemele cauzate de aceasta

Folosesc diverse produse cosmetice și totuși nu am căutat și nu m-am documentat în privința transpirației. Până anul acesta când am văzut pe un grup, absolut întâmplător un produs care stopa transpirația preț de câteva zile. Produsul era destinat transpirației excesive și așa am început să mă documentez și eu. Așa am aflat că sunt produse speciale pentru probleme de acest gen. Singura mea vină a fost că nu m-am documentat suficient și că nu am descoperit produse de genul mai devreme.

Mă bucur că nu s-au adunat toate relele la mine, în sensul că tranpirația este fără miros. Problema cea mai mare este că atunci când port ceva din bumbac sau mai închis la culoare se vede inestetic acea transpirație și tocmai de asta încerc să scap. Știu că este normal să transpiri doar că eu transpir când îmi este cald, când îmi este frig, când am emoții, etc. Orice stare mai accentuată se manifestă prin transpirație.

Îmi aduc și acum aminte de o nuntă la care am luat parte și că purtam o rochie verde. Simțeam cum transpir și toată seara am fost stresată din acest motiv. Era acel gen de rochie la care se vedea transpirația. Culmea era că eu în oglindă nu o vedeam, persoanele care mă însoțeau mă încurajau că nu se vede și disconfortul era vizibil pe fața mea. Cred că așa în acest fel îmi alimentam starea de stres și ăsta era și motivul pentru care transpiram în exces.

Antiperspirantul bio de la Jason este soluția sănătoasă împotriva transpirației

Transpirația trebuie să fie eliminată pentru că așa este corpul nostru. Nu este bine să stopăm acest proces, dar o putem calma cu ajutorul produselor de îngrijire. Sinceră să fiu, mă bucur că am descoperit acest produs bio de la Jason. Nu știu dacă acele produse care promit să te protejeze pentru o perioadă lungă de timp sunt chiar atât de bune.

Acest deodorant natural este testat clinic pentrua controla mirosurile neplăcute, oferind protecție toată ziua. Extractele naturale de zinc, amidonul de porumb și bicarbonatul de sodiu neutralizează mirosurile neplăcute, în timp ce extracttul de semințe de grapefruit, cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene, luptă împotriva bacteriilor carfe produs mirosurile neplăcute. Aloe vera naturală și vitamina E hrănesc, făcând pielea axilelor să fie mai calmă și fină.

Cum m-am înțeles eu cu acest produs?! Extrem de bine și chiar îmi pierdusem orice speranță că voi găsi un produs fără parabeni, fără aluminiu potrivit care să-mi țină pielea atât de catifelată. Nu exagerez cu nimic când spun asta. Îl aplic zilnic sau de mai multe ori pe în zi, în funcție de cum simt, și chiar am văzut schimbări în bine în ceea ce mă privește. Nu are nici miros și este foarte blând cu pielea. Acest produs poate fi găsit aici.

Nu sunt la primul produs Jason folosit. Este al treilea de la acest brand și este al treilea care mă surprinde plăcut. Acest brand se poate găsi pe Rangali.ro, locul unde găsim produse bio.

You may also like

15 comentarii

  1. nu am icnercat produse bio pentru aceasta problema, dar sa stii ca acele produse care promit o protectie mai idnelungata nu-s rele, ci doar au in componenta alcool, ca altfel nu are putea usca zona

  2. Dise nu sufar de o transpiratie excesiva la subrat, indiferent cate grade sunt afara, mi-am propus sa incerc si eu acest antipespirant cu aloe. aeau nu folosesc decat antipespirante solide. Eu transpir excesiv la cap si implicit pe fata, nu stiu niciun produs pentru asa ceva, deci…. ajutoooor, dara stie cineva sa imi recomande ceva.

  3. Confunzi termenul antiperspirant cu termenul deodorant. Ar trebui sa te informezi temeinic înainte să dezinformezi. Spor la lectura!

  4. Cu alte produse Jason am avut experiente placute, dar deodorantul parca nu ma atrage asa tare pentru ca am mai incercat formule naturale de pe la alte branduri si nu au tinut mai mult de cateva ore. Zici ca asta ar putea proteja o zi intreaga?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.