Rochie stil bodycon de pe FashionMia(OOTD)

În ultimul timp am mai rărit-o cu comenzile și nu mi-am mai luat haine. Am considerat că am suficiente și îmi iau doar ceea ce consider că am neaparat nevoie. Îmi focusez atenția și îmi cheltui banii în altă direcție și vă voi povesti despre acest aspect pe viitor. Până una alta vreau să vă arăt un nou outfit pozat în weekend. Pozele arată bine și sunt tare încântată de această rochiță nouă.

Rochie – link

Rochie elegantă de la FashionMia

Rochia am mai văzut-o la diverse bloggerițe și mi-a lăsat o impresie plăcută. Am văzut-o pe roșu și pe verde și eu am zis să încerc un portocaliu. Nu prea mai am rochii în această culoare și m-am gîndit că s-ar vedea frumos acum că sunt și puțin bronzată. De fapt, mint un pic. Atunci când am comandat-o nu știam exact ce tip de bronz voi avea, ci am fost atrasă pur și simplu de model și de culoare.

Partea proastă la comenzile plasate pe FashionMia este că aung cam greu. Ultimele comenzi au ajuns după aproape 2 luni ceea ce mi se pare puțin ca mult. Este și o parte bună între toate acestea și aceasta este că ajunge coletul la poșta locală. Nici un colet nu a mai ajuns la vamală și asta mpă bucură maxim. N-am mai fost de foarte mult timp la poșta vamală și chiar am înțeles că s-a mai schimbat personalul în aceste luni.

Detaliile fac diferența

Rochița urmează frumos linia corpului, dar îmi place că nu stă lipită de mine. Îmi dă un oarecare confort și libertatea de a bea un pahar cu apă fără să se vadă. În dreptul mânecii are niște năsturei mici care se prinde de partea tip fluture care alunecă frumos spre cot. Pielea se vede foarte puțin și foarte finuț. Mâneca cade interesant pe lângă corp și cred că acest detaliu este foarte apreciat.

Ce părere aveți despre această rochie de la FashionMia?

You may also like

23 de comentarii

  1. foarte frumoasa rochia si iti vine de minune, dupa cum stiai si tu. Ce mai conteaza ca ajung greu comenzile, atata vreme cat ajung? Eu zic ca e ok mai ales ca nu gasesti rochite ca astea la noi la acelasi pret ca la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.